Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » GYED alatt milyen tanfolyamot...

GYED alatt milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy vissza tudok menni a régi munkakörömbe, sajnos a munka beosztás nem túl családbarát.

Arra lennék kiváncsi, hogy mi az, amit érdemes lenne tanulni, nem feltétlen vállalkozás indításban gondolkozok, hanem inkább arra mennék, hogy hétvégén ne kelljen dolgozni, tehát valami irodai munka pl. könyvelő, ami először eszembe jutott.

Ezen kívül milyen lehetőségek vannak még? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

tegnapelőtt 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Én annak idején a bér és tb ügyintézőt végeztem el. Ez 10 éve volt, azóta is ebben dolgozom. Nekem is az volt a fő szempont, hogy gyerek mellett ne kelljen hétvége dolgozni.
tegnapelőtt 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!