Elvégezhetem valahogy a tanfolyamot?
Szeretnék egy manikűr - pedikűr - műköröm tanfolyamot elvégezni. Úgy érzem, elég sok mindent tudok róla, már több, mint egy éve van műkörmöm, és érdekelne is a dolog.
De az a "baj" , hogy 16 éves vagyok, jövő március végén leszek 17. A városban (Siófok) indul 2 tanfolyam is januárban. Az egyikhez 8. osztály elvégzése, plusz a 18. életév betöltése szükséges - ez kilőve - a másikhoz a 10.évfolyam elvégzése, meg egészségügyi papírok kellenek. Most vagyok 10.-es, de már 11. lennék, csak 0.as voltam, (így szereztem egy német érettségit), most nem tudom hogy ez számíthat-e valamit, vagy hogy 10. év közben kezdem el. Valamilyen megoldásnak lennie kell, mert egy évfolyam-társamnak pl. már kb. egy éve megvan, és még nincs 18 éves... Nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, és örülnék, ha már nyárra meglenne erről a tanfolyamról a bizonyítványom, és már tudnék kezdeni valamit.
Köszi előre is a válaszokat! :)
Szia!Amikor én csináltam ugyanigy tanfolyamot azt monták nekem h s vizsga idejére kell meglennie a 10.osztálynak..
Vedd fel a szervezővel a kapcsolatot,tuti megoldható valahogy:)
Az jó is lenne, mert ha januárban kezdem, akkor május körül végzek a tanfolyammal (4-4,5 hónapot írtak), és június közepén meg már megkapom a bizonyítványt a 10. osztályról.
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!