Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Asszertív kommunikáció tanfoly...

Asszertív kommunikáció tanfolyam 70 ezért megéri? Vélemények aki elvégezte, hasznát veszi?

Figyelt kérdés

2024. jún. 1. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Rajtam próbálta az egyik lakótársam anno. 2 hónapig nem szóltam hozzá, aztán azt hitte, hogy utálom és elköltözött. Aztán pár év múlva kipróbálta rajtam az asszony is. Mondtam neki, hogy ha nem hagy fel vele, akkor elköltözök. Az asszertív kommunikáció egy egoista narcisztikus toxikus fszfejt csinál az átlagemberből. Biztos lehet jól is csinálni, de még nem láttam rá jó példát. De amikor alkalmazni próbálják rajtam, akkor a vérnyomásom rögtön a duplája lesz.
2024. jún. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!