Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Matek szóbelin hogy ejtsem ki...

Matek szóbelin hogy ejtsem ki a ... részt?

Figyelt kérdés
Eddig mindig "pont-pont-pont"-ként hivatkoztam rá, de most azon gondolkodtam, lehet nem fog ez tetszeni a vizsgáztatóknak

máj. 26. 07:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Matematikában NINCS ILYEN, nem kell sehogysem kiejteni sem, mert nem illik oda.
máj. 26. 07:35
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

Hogy kerültünk matek szóbelihez?

Ezek szerint érettségiző vagy és 12-24% között teljesítettél?

Milyen vonatkozásban gondoltál a ... részre?

máj. 26. 07:50
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Jó a pont, pont, pont meg bármi, amit az stb. helyett mondanál (s így tovább, s a többi,...)
máj. 26. 08:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
2: Emelt szinten van szóbeli
máj. 26. 10:41
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
6, mert aki emelten megy, annak annyi esze van, hogy szóban el akarja mondani, hogy pont, pont, pont...
máj. 26. 10:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#7, hallottam én már emelt szóbelin az 1-et prímszámnak, szóval bármi megtörténhet.
máj. 26. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
kérdező, ha már letöltesz a netről kész tételt: a három pont helyére írd be, amit az adott témáról még találsz, az ugyanis azt jelzi, nem teljes a felsorolás...
máj. 26. 11:24
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 Igen emeltre megyek, de bírom hogy még egy kérdést se lehet feltenni anélkül, hogy egy random idegen lecs#szné az embert :D De biztos vagyok benne hogy te valami 5 diplomás géniusz vagy aki mindent is tudsz.
máj. 26. 14:48
 9/15 A kérdező kommentje:
#9 egy nem megadott számú sorozatt egymást követő elemeinek a felsorolásában szerepelt, tehát x1,x2…xn.
máj. 26. 14:49
 10/15 A kérdező kommentje:
#5 Kösz az egyetlen normális választ.
máj. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!