Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A gyógyszertári asszisztens...

A gyógyszertári asszisztens ágazati alapvizsga szóbeli vagy írásbeli?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Is.
2023. dec. 18. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy a hivatalos tájékoztatóban is szerepel létezik neki írásbeli és szóbeli része is.
2023. dec. 18. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Az alapvizsgának van szóbeli része is? Nem a záróvizsgára gondolok, hanem az alapvizsgára.
2023. dec. 18. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
1. vagyok. Értettem a kérdésed, tudok szövegértően olvasni, és válaszoltam is. De akkor megint leírom: V A N.
2023. dec. 18. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
És amúgy kifejtenéd esetleg? Okoskodás helyett?
2023. dec. 18. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

"És amúgy kifejtenéd esetleg? Okoskodás helyett?"

Milyen okoskodás helyett szeretnéd hogy kifejtsünk bármit is és mit?

A kérdésed így hangzott, idézem:

"A gyógyszertári asszisztens ágazati alapvizsga szóbeli vagy írásbeli?"

Nos ha nem vagy analfabéta akkor a vizsgával kapcsolatos hivatalos tájékoztatóból 5 másodperc olvasás után kiderül, hogy írásbeli és szóbeli része is van a vizsgának, valamint a vizsga menetét és a követelményrendszert is megtalálod.

Milyen további kifejtésre vagy kíváncsi? Ha a vizsga menetével kapcsolatos személyes tapasztalatokra vagy kíváncsi akkor javaslom, hogy előbb tanulj meg értelmesen kérdést feltenni, ugyanis ez sem az eredeti kérdésből sem a későbbi ideböfögésedből nem derül ki.

2023. dec. 19. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Beles prof. szavait még annyival egészíteném ki, hogy ilyen speciális, szakmai kérdést, ÉN, nem itt, hanem egy szakmai fórumon, pl. egy Facebook csoportban tennék fel, nem itt.
2023. dec. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!