Van rá mód hogy színtevsztéssel villamosmérnök legyek?
A BME-re szeretnék menni villamosmérnökire, utána esetleg űrmérnöki msc re.
A vörös-zöld,kék-lila,zöld-sárga
Színeket tévesztem. Ez mindennapi életemben nem okoz gondot, a kábelek színét se keverem, de a "pöttyös könyvet" sose sikerül végigcsinálni.
Már régóta eldöntöttem hogy űrmérnökire szeretnék menni, és a villamosmérnöki is nagyon szimpatikus,szeretem,értem de sok ember akit megkérdeztem azt mondta hogy színtévesztéssel nincs esélyem.
Lapzártakor a villamosmérnök nem minősült szakképzettségnek, így elvileg nincs a színtévesztés kizáró feltételként sehol.
Ugyanakkor az Életben ez nehézségeket okozhat. Én leéltem egy életet színtévesztő villamosmérnökként, hát, bizonyos színekkel meg is volt a problémám. Annyira nem, hogy a kétezresek elején csináltatott színtévesztő szemüvegemet fel kellett volna vennem minden nap, de volt, mikor szégyenben maradtam.
Szerinted hány villamos mérnöktől kérdezték meg, hogy színtévesztő-e? Elmondom: 0.
Ez akkor számít, ha munkakörre jelentkezel, pl országos vonali mozdonyvezető nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!