Ez szerintem nem okés. Szerintetek?
Azért a te eseted nem olyan, mint a törött végtagú esete... Simán tudnád úgy szervezni, hogy jelen tudj lenni, csak nem akarod, mert a tetkó fontosabb...
Az életben vannak döntések, amikért vállalni kell a felelősséget, mert igen, a tetteknek vannak következményeik.
Gondolom, nem ma tudtad meg a vizsga napját...
Biztos nyáron majd pont arra fogsz tanulni, mert ha az értékrendedben a tetkó ilyen elől kap helyet, akkor el tudom képzelni, mi lehet a nyári progid...
A tetkó tervezett, a lábtörés nem.
Én ebben nem látok semmi problémát.
Sztem ne mással, hanem magaddal foglalkozz, a te értékrendeddel, morális tartásoddal...
Felteszem, tudod, mi lenne a helyes cselekedet...
Szerintem pedig teljesen okés, halaszd későbbre a tetoválást.
"Tudok olyat aki sérülés miatt nem tud majd részt venni mert annyira nem terhelheti és neki is azt mondják évismétlés"
Több információra lenne szükség az igazságtételhez, de itt már legalább felmerül a gyanú, hogy tényleg jogos lenne a pótvizsga igénye. Nem úgy, mint a te tetkód esetén, ahol vicc kategória az ötlet is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!