Átverés az Ecom testvérek kurzusa? Volt olyan aki meg lett károsítva?
meg tudod esetleg írni melyik Udemy kurzust másolták mert kíváncsi vagyok!
tudom melyik csoportra gondolsz amúgy viszont abba a csoportba több önjelölt guru van mint az ecomtestvérek azt elmondom neked bizonyos Rovó Viktorral az élen aki a tudását 25.000 forint/óráért adja - úgy hogy semmit nem tud bemutatni elmondom neked, vettem tőle 10 órát de szinte semeddig nem jutottunk el, az Ecom Tesók kurzusa legalább jól fel van építve (haverom belépett onnan tudom mert megmutatta a felépítést meg a tematikát)
Ahogy a #2 írta nem átverés, hanem csak újra dolgoztak más kurzusokat és egybe gyúrtak. A Facebook csoport amit említett abban vannak önjelölt emberek, de ez erről szól. Jönnek az emberek a sikerre éhezve és az Ecom testvérek és társaik belőletek élnek meg. A 25e Ft / órát valaki kicsengeti mint ahogyan mások is az Ecom képzését. Abban egyet tudok érteni, hogy töredék áron 4-5 udemy kurzust megvásárolva olcsóbban ki lehet jönni mint ezek a fentiek. Egyetlen plusz amit talán adnak a közösség, de udemy-n is a csatornáknak/előadóknak vannak Discord szervereik.
Ezeknek az alternatívája ha tudsz angolul a therealworld Andrew Tate által. Ár - érték arányban jobban megéri szerintem. Jogi kérdésekre - főleg a hazai jogszabályok miatt - nem nagyon kapsz választ, de ha jól emlékszem havi 50 $-ért valóban sikeres háttérrel rendelkező emberek oktatnak és a felhasználói bázis is nagyobb. Naponta vannak megbeszélések, kérdez-felelek és a felhasználók is adnak egymásnak tippeket (weboldal, termékek). Nem mellesleg nem csak Dropshipping van hanem crypto, social media, freelance és még rengeteg.
Nem kamu, én is a programban vagyok. Nőként. Rég ott tudtam hagyni a munkahelyem, szuper embereket ismertem meg.
Van aki komolyan veszi, van aki nem. Mindenki maga dönti el mit kezd a heti szinten tartott q&a-vel, több mint 40 órányi anyaggal (kb) lehet több is
Folyamatosan bővülő topic-okkal.
Amúgy, ha alapjáraton nem hiszed el magadról, hogy meg tudod csinálni akkor az ő anyagukkal se leszel előrébb. Nem véletlen nincsenek hülyék a programban. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!