Jelentkeznék az Oktáv-hoz tanfolyamra. Felhívtam a számot, hogy információt kérjek, egy unott igen után elmondom, hogy ki vagyok, mit szeretnék. A válasz, hogy jelentkezzek. Ez így a normális?
Figyelt kérdés
A vàlasz, hogy jelentkezzek. Elmondtam, hogy valami információt szeretnék a képzésről, a tanfolyam kezdetéről, az oktatási napokról, és olyan végzettséged ad-e az iskola, amivel tovább tudok menni más tanfolyamra. A válasz ugyanaz, jelentkezzen majd az indulás előtt felhívjuk. De a tanfolyam nem akkor indul amikor ki van írva, így az oktatási napokról sem tud mit mondani. Jelentkezzek. Na jó, gondoltam belépek, jelentkezek. Erre addig nem lehet elküldeni a jelentkezést amíg meg nem erősítem, hogy minden információt megkaptam a tanfolyam kezdetéről, a fizetési feltételekről, meg mit tudom én miről. Most akkor hogy is van ez?#Oktáv tanfolyamok.
jan. 5. 15:42
1/3 anonim válasza:
"Na jó, gondoltam belépek, jelentkezek."
Ha ezek után is úgy döntöttél, hogy jelentkezel egyrészt gratulálok a szellemi szintedhez, másrészt nyugodtan fogadd el birka módjára a feltételeket, ilyennek úgyis mindegy mi áll benne, lehet meg sem értenéd a 2 bites gondolkozásmododdal.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönjük Beles gyökér úr válaszát. Tudnám tanácsolni édesanyád közeli szeretgetését. De mivel csak egy provokáló Phasz vagy, a véleményedet figyelmen kívül hagyom.
jan. 5. 16:00
3/3 anonim válasza:
Szia! Ha még aktuális... :) Én most készülök jelentkezni, pontosabban becsatlakozni egy elindult képzéshez. Szerintem azért kérhetik, hogy előbb jelentkezzünk, mert begyűjtik az infókat, hogy az érdeklődők milyen ütemezésben érnének rá, és utána egyeztetnek, hogy mikortól, milyen napokon, d.e. vagy d.u. stb. :) Én csak erre tudok gondolni.
Egyébként azóta jelentkeztél? Ha igen, milyen eddig, melyik szakot végzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!