Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Elsősegély vizsgán hogyan...

Elsősegély vizsgán hogyan kell bemutatni az újraélesztést és a stabil oldalfekvést?

Figyelt kérdés

Nekünk az oktató rohadt hosszú gyakorlatot mutatott be. A neten néztem a stabil oldalfekvést 1 perc alatt megvan. Nekünk olyanokat is hozzámondott hogy helyszín biztosítása, segítség kérése, koponya, gerinc, hasfal, medence ellenőrzése. Az újraélesztésnél is a segítségkérést mondta pedig mindenhol csak a mozdulat van bemutatva.

Teljesen össze vagyok zavarodva.

2023. szept. 28. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem jobban jársz ha a neten megnézel pár videót vagy vizsga csoportokban a Facebookon. Őszintén szólva így hogy nincs kézzel fogható anyagod( továbbra is az online képzés előnye lenne) így azért elég nehéz mert látod ismételni sem tudsz a vizsga előtt. De itt GYIK- en mindenki ír össze vissza mindent, kinek így kinek úgy kérték/ tanították anno. Egyébként meg nálunk még az is átment aki egy darab kérdésre se tudott normálisan válaszolni és az újraélesztés is csak ímmel ámmal ment neki. Ráadásul nálunk stabil oldalfektetés nem is volt, azt sem kérik mindenhol.
2023. szept. 29. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!