Forgalmi vizsga előtti teendők?
Mondani kell, hogy mit vizsgálsz éppen és annak milyen az állapota. Értem ez alatt, hogy például a rendszám tiszta, jól olvasható, megfelelően rögzített, vagy a gumi esetében a futófelület megfelelő, sérülés nem látható rajta, satöbbi satöbbi...
Már csak azért is illik mondani, mert amúgy ne derül ki, hogy mit nézel, mit vizsgálsz éppen. Az meg nyilván nem mutat jól, hogy sétálgatsz az autó körül hümmögve :D
Beszélni kell, különben honnan tudja a vizsgabiztos, hogy mit vizsgálsz.
Az nem elég, hogy körbe járod az autós, és közlöd a vizsgabiztossal, hogy "minden rendben".
Elárulom, hogy vizsgabiztostól is függ, mennyire veszi komolyan a vizsgának azt a részét.
Van olyan vizsgabiztos, aki teljes átvizsgálást kér, és olyan is, aki csak "bele kérdez", pl az én vizsgámon is "csak egy féklámpa ellenőrzést kérek" volt, és az sem kizárt, hogy eltekint a vizsgabiztos az átvizsgálástól, pláne, ha sokadik vizsga, időzavarba került.
Mindenesetre úgy kell készülni, hogy teljes átvizsgálás, és közben beszélni kell, közvetíteni a látottakat.
#7 Mert a féklámpa kipróbálásához vigyen vizsgára egy téglát? 🤣🤣
Féklámpa tesztje azért fontosabb, nem is tudom,hogy tolatót kell-e nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!