Az OKTÁV-nál jelenléti vagy online oktatás van?
online és gyakorlati.
A tananyagot is online kapjátok meg..
Melyik szakma?
Ez az elméletre vonatkozott, ugyanis az online konzultáción kötelező a részvétel, mert képernyőfelvételes jelenléti ív van. Azért kérdezték gondolom.
Kedves kérdező. Érdeklődnék, hogy (ha elkezdted persze) milyen véleménnyel vagy az Oktávról? Szeretnék én is elkezdeni náluk egy képzést.
Válaszodat előre is köszönöm.
Na a fitness instruktorról egészen más a véleményem...
Ott végeztem ezen a szakon sajnos.
Évek óta benne vagyok a fitnessbe és több terembe is dolgoztam ("így csak a papír kellett") de akkora visszamaradás van szakmailag és a 2000-res évek bullshitjeit nyomják.
Igazából nem is tudom, online és jelenléti gyakorlatnál ami 2 alkalommal van hogy lehet valaki személyi edző. Mikor évek munkája és nem két alkalmas gyakorlati kontakt nap a felkészülés erre.
Azért tart itt a fitness ipar mert rengeteg ilyen képző van.
"A tanárok nagyon jók, a csoport összetartó.. Nem bánod meg semmiképp, ha ide jelentkezel:)"
-Ez csak egy általánosítás. Attól hogy az egyik szaknál ilyenek,honnan tudni hogy a másiknál milyenek az oktatók és a csapat?
Én nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!