Nőként milyen szakmát érdemes kitanulni,amivel jól lehet vele keresni vidéken is?
Sziasztok,szerintetek a mai világban nőként milyen szakmát érdemes kitanulni,amivel jól lehet vele keresni vidéken is?
Egyetem se lenne gond
Jelenleg gyermekekkel foglalkozok viszont pályát szeretnék váltani..
#18 Van ismerosom aki szakszolgalatban dolgozik,es igen,ha rairnak valakire egy kodot az egy plusz penzt
19# Te beteg vagy,van mar 3 szakmam szimplan a fizetes nem a legjobb ezert szeretnek valtani,ezt a onlyfans dumat hagyjuk mar,nem fogom idegeneknek arulni a testemet,60 eves korodig se tudok csinalni,meg vagy belyegezve+ferjem van🙂
A fodrász az jó ötlet, és ma már fejleszthető.
Úgy tudom, hogy egy kissebb kiegészítő tanfolyammal el lehet végezni az intim fodrász szakot, beírják a bizonyítványodba.
Mivel a telhes csupaszság kezd kimenni a divatból, így egyre többen kérnek oda is fodrász segítségét, különböző mintákat.
Van aki szőkíti, van aki havonta fazont igazíttat, meg ilyesmik.
Jó ötlet a 24- es válaszoló tippje.
Vidéken még szerintem nincs is ilyen, vagy talán még nem terjedt el nagyon.
Mostanság nagyon sokan, nők is és meleg férfiak is kérnek kozmetikai beavatkozást az ánusz rózsa környékére.
Van aki borotváltat, de sokan, főként férfiak, gyantáztatják.
Van aki a hónalját igazítatja, van aki hátul a derék aljat.
Sok férfi a hàtát is gyantáztatja, mert majom tipusú szőrzete van.
Kérdező: nem gondolkodtál a gyógypedagógia alapképzésen?
Mire végzel igazából lesz tapasztalatod, hisz most is ebbe dolgozol. Tudsz magánba vállalni fejlesztést és ez végülis élhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!