Az EFEB jó?

Figyelt kérdés

2023. jún. 16. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Semmire nem jó, felesleges időpazarlás ilyet elvégezni
2023. jún. 16. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra jó, hogy papírt szerzel. Ha kell a papír, akkor van értelme, de ténylegesen hasznosat nem tanulsz.
2023. jún. 16. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt hatalmas tévhit kering a felnőttképzés téren, az hogy milyen az oktatás színvonala az nagyon oktató, illetve képzés függő. Nyilván senki se fogja rád erőltetni azt, hogy tanulj.

A záróvizsgák képzésről függően életerő nehézségűek, vannak bizonyos képzések, ahol nagyon komoly összetett vizsga van.

Ha megírnád, hogy melyik képzésről van szó úgy jobban tudnék segíteni.

Én végeztem az EFEB több képzést is és összességében elégedett voltam a képzéssel és hasznát is tudtam van, pedig én egyetem mellett, illetve után végeztem kepzésekét. Ráadásul olyanokat, amik bizonyos szempontból passzoltak, vagy kiegészitették a diplomám, ennek ellenére hasznosnak éreztem.

Végeztem olyan képzést is, ami szimplán tanúsítványt adó, végeztem OKJ bizonyítványt adó képzést is. Most megyek, majd augusztusban képesítő vizsgára.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan ide közös helyre.

2023. jún. 17. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagy a tévhit bizony.

A 2020-as OKJ eltörléssel teljesen megváltozott a vizsgarendszer is. Nincs már olyan hogy "csak papírért jövünk"... Teljesen független a képesítő vizsga a képzőintézménytől. Pont azért hogy minél kevesebb legyen a "csak oda dobjuk a bizonyítványt" típusú vizsga..

2023. jún. 17. 13:14
 5/8 anonim válasza:
Az!
2023. júl. 11. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Az EFEB jó!
2023. aug. 4. 12:34
 7/8 Schwimmer Szandra válasza:
Egyik rokonom tavaly végzett náluk. Bár ne tette volna... káosz volt az egész tanfolyamszervezés. Sokat dühöngött, csak azért nem hagyta abba, mert kifizette. Olvasd el mások válaszait is, én elolvastam és szinte mindenki ugyanarra panaszkodott. Én az OKTÁV-nál végeztem, korrektek voltak és minden segítséget megkaptam a sikeres vizsgához. EFEB-et javaslom messzire kerüld el.
jan. 1. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak a saját véleményemet tudom elmondani, azt viszont tapasztalatból mondom, mert jártam az efeb iskolába, sőt azóta a feleségem is. Mindketten elégedettek voltunk a tanárokkal és a szervezéssel is. Én még az okj-s rendszerben végeztem a feleségem pedig már az újban. Mi azt kaptunk amire számítottunk. Az volt a tapasztalatom, hogy sokan azt hiszik, hogy ha fizetnek egy képzésért azért megvették már a bizonyítványt. Ez nem így van, régen és most is tanulni kell a papírért.
máj. 20. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!