Szia!
Itt hatalmas tévhit kering a felnőttképzés téren, az hogy milyen az oktatás színvonala az nagyon oktató, illetve képzés függő. Nyilván senki se fogja rád erőltetni azt, hogy tanulj.
A záróvizsgák képzésről függően életerő nehézségűek, vannak bizonyos képzések, ahol nagyon komoly összetett vizsga van.
Ha megírnád, hogy melyik képzésről van szó úgy jobban tudnék segíteni.
Én végeztem az EFEB több képzést is és összességében elégedett voltam a képzéssel és hasznát is tudtam van, pedig én egyetem mellett, illetve után végeztem kepzésekét. Ráadásul olyanokat, amik bizonyos szempontból passzoltak, vagy kiegészitették a diplomám, ennek ellenére hasznosnak éreztem.
Végeztem olyan képzést is, ami szimplán tanúsítványt adó, végeztem OKJ bizonyítványt adó képzést is. Most megyek, majd augusztusban képesítő vizsgára.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan ide közös helyre.
Nagy a tévhit bizony.
A 2020-as OKJ eltörléssel teljesen megváltozott a vizsgarendszer is. Nincs már olyan hogy "csak papírért jövünk"... Teljesen független a képesítő vizsga a képzőintézménytől. Pont azért hogy minél kevesebb legyen a "csak oda dobjuk a bizonyítványt" típusú vizsga..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!