Mire jó az aranykalaszos papír? Megéri megcsinalni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 19:51
1/5 anonim válasza:
Az egy szakma!
Földművelés és gazdálkodás.
Anélkül, pl. nem bérelhetsz földet, nem gazdálkodhatsz.
Természetesen, a helyedben elvégezném.
2/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretném elvégezni, csak mellette orvosi egyetemre járok. Tehát nem ez lenne a fő profilom. Azért vacilalok, hogy megcsinaljam e
2023. ápr. 28. 23:48
3/5 anonim válasza:
Az csak azoknak éri meg, akiknek van földjük és értenek hozzá. Ha közöd nincs hozzá, nem földműves családból származol, tök felesleges, nem tanítanak meg semmit, csak egy plusz lehúzás.
4/5 anonim válasza:
Ha valóban orvos szeretnél lenni, akkor teljesen fölösleges elvégezned, mert mezőgazdálkodással párhuzamosan nem fogsz tudni foglalkozni. Ha viszont mégis érteni is szeretnél érdemleges mértékben a mezőgazdálkodáshoz, akkor ahhoz az aranykalászos gazda képzés kevés. Minimum a 4 féléves mezőgazdasági FOSZK, de jobb a 7 féléves mezőgazdasági mérnök.
5/5 anonim válasza:
Ha földet szeretnél venni, gazdálkodni szeretnél, akkor tedd le. De sok mindent nem fognak ott tanítani, magadtól kell megtanulnod mindent, amihez szükséged lesz a mezőgazdasági életben.
Ha nem akarsz földet soha az életben, akkor szerintem pénzkidobás. De persze te tudod. Nekem ha lenne pénzem földre én megcsinálnàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!