Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Moneyxplorer alias "víg...

Moneyxplorer alias "víg napot" Nagy Zoltán tanfolyam milyen? megéri kifizetni, tényleg működik?

Figyelt kérdés
online pénzkereseti lehetőségről van szó

2023. márc. 27. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
A csávó, ha igazat beszél, kétséget kizáróan zseniálisan megragadta a lehetőségeit, komoly tudásanyagokat mozgósítva. Fizethetsz azért, hogy követhesd az utasításait, de szerintem a lényeget tekintve maximum közhelyeket kapsz tőle is, a tevékenységi körei pedig csak mint példatörténetek értelmezhetők, azokat az nem kell mindenkinek követnie. Csak akkor kérdem én, mi marad a csomagban azon kívül, ami nélküle ne lenne adott?
2023. márc. 28. 07:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Mai világban, egy megfeszített hétvége alatt, mindent megtalálsz a neten ingyen, minden ilyen lehúzás, pénzkereseti tipp#1: ne fizess ki pénzt arra amit ingyen is megkaphatsz
2023. márc. 29. 00:12
 3/3 anonim válasza:

Szerintem megbízható! Én előfizettem eddig két csomagjára, jelenleg is azt tanulom, hogyan tudok affiliate marketingből pénzkereseti bevételi forrást létrehozni. A videós oktató anyaga érthető és alapos, a rendszer tematikusan van felépítve, mindenkinek megfelelő! Egyedül a weboldal szerkesztésnél találtam itt ott eltéréseket, ami annak volt köszönhető, hogy a systeme.io weboldal készítő rendszert is frissítik folyamatosan, és egy két update miatt az oktató videó anyaga nem fedi az update utáni kinézetet, így nem minden beállítási fül, ikon, ugyanott helyezkedik el. Ennyi. Ezt később úgy is fogja az oktató anyagában videóról videóra updateelni ő maga is biztos vagyok benne.

Aki akar affiliate marketingel foglalkozni, akkor annak ajánlom őt!

jan. 21. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!