Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tanítják Valahol a tanfolyamon...

Tanítják Valahol a tanfolyamon A mesterséges intelligencia chatrobot használatát? Olyanokat hallottam például hogy programokat írnak vele, excell függvényeket, vagy még ki tudja mit. Hova menjek ha én ezt akarom megtanulni? Van most mindenféle

Figyelt kérdés

Tanfolyam nagyon reklámozzák hogy fél év alatt programozó lehetsz fél millió forintért vagy többért valaki három millió forintért kinálja valószínűleg több tudást, hasonló összegekért profi excelles lehetsz, coach, marketing szakember, ingatlanszakértő, három millió forintért felvételi nélkül diplomád lehet (persze azért vizsgázni azt kell), hasonló összegekért közép vagy felsőfokú angol vagy egyéb nyelvvizsgád lehet.

Mi van ha én a mesterséges intelligencia alkalmazásának szeretnék lenni a gyakorlati szakembere. A tanulás után pedig ehhez kapcsolódó állás keretében van ilyen tanfolyam van ilyen végzettség?

2023. márc. 22. 05:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze.

ChatGPT: Complete ChatGPT Course For Work 2023 (Ethically)!

[link]

OpenAI Python API Bootcamp: Learn to use AI, GPT3, and more!

[link]

2023. márc. 22. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!