Online fizika tananyag, magántanár helyett?

Figyelt kérdés

Létezik olyan online megvásárolható csomag / szolgáltatás, amivel a gimnáziumi fizika tananyag megtanulható? Sajnos magántanárra most nem telik, a szüleimtől most nem várhatom el, hogy magántanárt fizessenek nekem, a diákmunkám meg nem fedezi 6 ezer forintos magántanár óradíját.

Igazából nem baj, ha van szolgáltatás ami esetleg kissé drága (20-30 akár 40 ezer Ft), még így is sokkal olcsóbban jönnék ki, mint tanárral, akivel a vége kb. 110-120 ezer Ft lenne. Szóval olyan szolgáltatás kéne, ami átfogóan előadja az egész gimnázumi fizikát, akár videók, akár diák formájában. Középszintű érettségire kell.

Előre is köszönöm a segítséget!

17/L

2023. jan. 23. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Fizikából pont nem tudok ilyen youtubeosról sajnos, de próbálj meg kutakodni

https://www.youtube.com/results?search_query=fizika+%C3%A9re.. Ennyiből már szerintem el tudsz indulni.

Amit még érdemes megnézni, azok a követelmények (ezek elérhetőek az oktatás.hu -ról). A fizika nem a szakom, így nem tudom, hogy jövőre mi minden változik az idei érettségizőkhöz képest. Esetleg a sulis fizikatanárnak felteheted ezt a kérdést, remélhetőleg ő már utánajárt.

Ha még mindig segítségre van szükséged ezek után, el tudlak irányítani egy fizikás kollégámhoz a cégnél, szenzációsan előadja a tantárgyat, komplett tanfolyamokat is tart, ami jóval olcsóbb, mintha egy magántanárhoz járnál.

2023. jan. 25. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, igazán kedves tőled. Megpróbálok a YouUbe vonalon elindulni, ott találtam néhány tanárt, aki úgy ahogy, előadja a fizikát. Ha élnék az általad említett lehetőséggel, akkor írni fogok egy privát üzenetet. Mégegyszer köszönöm, és szép napot!
2023. jan. 26. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Fizika korrep/fakultáció? Helyes vagy épp nem helyes okos fiú a suliban? Egyébként a leendő fizika tanárok olcsóbban vállalnak tanítványt, mint a diplomás tanárok. Kolis koromban nekem is voltak tanítványaim.
2023. febr. 12. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!