Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Más is fèlt először forgalomba...

Más is fèlt először forgalomban vezetèskor?

Figyelt kérdés

39 èves nő vagy, tudom ez halmozottan hátrányos helyzet 🥴. 6 óra parkolos 1-es R totyorgás után kivittek a minap egy 4 sávos főútra, ahol már 2-es 3as sebessèg is kellett. Teljes pánikban voltam. Szóltam h csúszik a kormány, izzadt a kezem. Fèlreindexeltem. Le kellett nèzni a váltóra, mentem par szaz mètert ès már nem tudtam hanyasban hagytam, mellè nem váltottam de gondolkoznom kell a kocsi kezelèsen es kb "vakon" mentem így a forgalomban, semmire es senkire nem tudtam figyelni. A sávot tartottam ès kanyarodtam,az megy. Szerencsere se gyalogos nem jött, se piros lámpát nem kaptam. De nagyon sz@r kedvvel szálltam ki mikor vège lett. Holnap megint kell mennem ès most baromira fèlek, pedig annyira szeretnèk vezetni, de a forgalomban mèg nem èrzem jól magam. Írjatok valamit,normális? Más is volt így? Az oktató mondta mit hogy, de kozben fogta a fejèt ,meg úristenezett. Ez annyira

szarul esett ès úgy szègyelltem magam, szerintem nem azèrt fizetem, hogy megszègyenítsen. Bőgtem is hazafele. Jo muszaki erzekem van, mindent megszerelek,osszerakok, azt hittem ,hogy ez nekem baromira fog menni es akkora csalódás volt. Kikoltoztunk videkre, a gyerekek meg allandoan betegek, magas lazzal nem rakhatom oket tavolsagi buszra a haziorvoshoz. Muszaj megtanulnom, nem opcio hogy abbahagyom. Vèlemènyt, talasztalatot írjatok. Normálisan pls.

2023. jan. 22. 16:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Meglett,persze. Nem mondom hogy nem félek még a kamionok mellett. De alakul. Menj amig magabiztos nem vagy, ha 70-80óra,akkor annyi.:)
2024. márc. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!