Más is fèlt először forgalomban vezetèskor?
39 èves nő vagy, tudom ez halmozottan hátrányos helyzet 🥴. 6 óra parkolos 1-es R totyorgás után kivittek a minap egy 4 sávos főútra, ahol már 2-es 3as sebessèg is kellett. Teljes pánikban voltam. Szóltam h csúszik a kormány, izzadt a kezem. Fèlreindexeltem. Le kellett nèzni a váltóra, mentem par szaz mètert ès már nem tudtam hanyasban hagytam, mellè nem váltottam de gondolkoznom kell a kocsi kezelèsen es kb "vakon" mentem így a forgalomban, semmire es senkire nem tudtam figyelni. A sávot tartottam ès kanyarodtam,az megy. Szerencsere se gyalogos nem jött, se piros lámpát nem kaptam. De nagyon sz@r kedvvel szálltam ki mikor vège lett. Holnap megint kell mennem ès most baromira fèlek, pedig annyira szeretnèk vezetni, de a forgalomban mèg nem èrzem jól magam. Írjatok valamit,normális? Más is volt így? Az oktató mondta mit hogy, de kozben fogta a fejèt ,meg úristenezett. Ez annyira
szarul esett ès úgy szègyelltem magam, szerintem nem azèrt fizetem, hogy megszègyenítsen. Bőgtem is hazafele. Jo muszaki erzekem van, mindent megszerelek,osszerakok, azt hittem ,hogy ez nekem baromira fog menni es akkora csalódás volt. Kikoltoztunk videkre, a gyerekek meg allandoan betegek, magas lazzal nem rakhatom oket tavolsagi buszra a haziorvoshoz. Muszaj megtanulnom, nem opcio hogy abbahagyom. Vèlemènyt, talasztalatot írjatok. Normálisan pls.
Szia, most találtam meg a kérdésedet. Mi történt azóta? Belejöttél?
Én 37 évesen tettem le a jogsit, ugyanez, Pest környéki kisváros, tömegközlekedés nincs, a gyerekek miatt muszáj volt. Vezetni viszont Pesten tanultam (hosszú) szörnyű volt az egész.
Fél éve van meg a jogsim, már egész jó vagyok, elvezetgetek a környeken, két-három településsel arrébb is el merek menni, de Pestre azóta se merészkedtem. Arra marad a vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!