Mit kezdjek magammal, ha nem vesznek fel az egyetemre?
Azt mondják, hogy az OKJ megszűnt.
Felnőttképzésben néztem a burkolót, érdekel is, de azt írták itt, hogy ott sem tanítanak sokat.
Most is ilyen technikus képzést csinálok, csak a felvételim ezen múlik, mert egybevág a kinézett egyetemi szakkal és emelt érettségiként nézik az új rendszer szerint, ami +50 pontot jelent ugyebár. Ha meglesz bekerülök, ha nem akkor nem.
5 hónap van a vizsgáig aztán már most fosok az egésztől, pedig éppen nem nekem kéne. Csak ilyen parázós tipus vagyok.
Sztem ha indul Foszk azon a szakon ahova mennél érdemes lehet arra…
240pont csak a határ, es csak egy félévet csúszol ha alapbol bsc-re mentél volna, ráadásul államilag támogatottra sem nehéz bejutni igy kb spórolsz 800eFt-1mFt ot
Most minden szakon az egyetem határozza meg,hogy hány ponttal lehet bekerülni. Utána kell nézned a szakodnak mint pl. Pszichológia 200 pont kell akkor csinálsz egy 70% törit meg egy 65% magyart ez már duplázással 270 pont s azzal már önköltségesre is bekerülsz a legrosszabb esetben.
Bár ha én ebbe az évbe nem kerülök egyetemre akkor megyek ki külföld 😅🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!