Egy tanfolyam után kapok tanúsítványt, az ér valamit, vagy feleslegesen végzem el a tanfolyamot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 15:06
1/10 anonim válasza:
Ha szakmai végzettség az elvárt, a tanúsítvány nem sokat ér.
2/10 anonim válasza:
Csak az OKJ, FOSZK, BProf és fölfele ér valamit, a többi wc-papír.
3/10 anonim válasza:
Ha akkreditált képző központban is teszel vizsgát, akkor kaphatsz szakképeítést.
4/10 anonim válasza:
Ha én nyomtatok neked egy tanusítványt, hogy Jedi lovag vagy szerinted ér valamit a munkaerőpiacon?
5/10 A kérdező kommentje:
4-es. Max elkezdtem azt a tudást hasznosítani amit Jedi oktatáson tanultam. Nyilván pénzt is csinálni belőle.
2022. dec. 22. 16:30
6/10 qkker1 válasza:
A tanúsítvány igazolja, hogy elvégezted a képzést, és mehetsz szakképesítő vizsgára.
7/10 anonim válasza:
Az adott tanfolyam szervezőjétől kell megkérdezni.
Én jártam pl. nyelvtanfolyamra, amiről a világon semmit se kaptam, meg jártam mondjuk ECDL-tanfolyamra is, amiről ECDL-bizonyítványt kaptam. Teljesen változó.
8/10 CCGkiller válasza:
Persze. Alátétnek még jó lehet.
9/10 anonim válasza:
Tanúsítvány függő. Egy általad ismert és művelt szakmában kiegészítő tudás szerzéséhez remek megoldás. De pl tök új dolog esetén megkérdőjelezhető az értéke.
10/10 Frömmel Tibor válasza:
Minden tanfolyamot a saját tudásod gyarapítására szolgál teljesen mind1, hogy milyen típusú. Az a papír amit adnak vele az csak egy igazolás, hogy el is végezted. Szerintem ezt így kell magadba eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!