Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » OKJ VAGY FELNŐTT KÉPZÉS?...

OKJ VAGY FELNŐTT KÉPZÉS? 2022 Utolsó lehetőségem lenne OKJ tanfolyam elvégzésére becsatlakozási lehetőséggel, ezt vagy az új felnőtt oktatás keretein belül (tanúsítvány + központi helyszínen vizsga) javasolnátok?

Figyelt kérdés

Melyiket könnyebb elvégezni?

Nyilván minden rendes ember dolgozik stb. okj-n engednek annyit, hogy nem kötelező a részvétel viszont a felnőtt oktatásban igen....

Viszont nekem fontos lenne ez a szakma amit megszeretnék itt csinálni utánna nyilván elsajátítani is.

Csak lenyegretörő válaszokat kérnék szépen olyant nem, hogy mindegyik könnyű....

Tehát melyik a biztosabb?

Ki mit gondol?

2022. febr. 8. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő egy és ugyanaz, csak az egyik fizetős, általában a képzési idő kevesebb, a felnőttoktatási képzés pedig 2 éves, ingyenes.

Neked kell eldönteni mennyire van időd,mennyire szeretnéd sürgősen megcsinálni.

Én a helyedben kérdezősködnék, utana néznék melyik ad erősebb képzést.

Én fizetős okj-ra mentem, utólag már bánom, nekem nincs vele jó tapasztalatom, de ez csak az én véleményem.

Ha a munka mellett megtudod oldani, elengednek a suliba akkor én a helyedben felnőtt képzésre mennék. Ha nem ilyen rugalmas a munkahely, szeretnél hamarabb végzettséget akkor okj.

2022. febr. 9. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!