Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Könnyengyorsanangolul -ra...

Könnyengyorsanangolul -ra valaki előfizetett már? Ha igen, milyen?

Figyelt kérdés

#angol #könnyengyorsanangolul
2022. dec. 9. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

"sokminden könnyű, pl. boldognak, egészségesnek lenni, tanulni, meggazdagodni"

Hát... azért biztos lennének, akik vitatkoznának veled, pl. aki eleve betegen születik, vagy tanulási nehézségekkel küzd (mármint diszlexia, stb.).

A nyelvtanulás akkor könnyű meg gyors, ha beleszületsz a nyelvi közegbe és két-három-ötéves korodig más dolgod sincs, csak hogy tanuld a nyelvet. :)

2022. dec. 10. 12:32
 12/18 A kérdező kommentje:

#9 köszi!

énis követtem! az eddigi tartalmak is már fizetősek! de nagyon olcsó!

2022. dec. 10. 13:22
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 ez olyan, hogy könnyű az aszfalton gurulni autóval, de hajóval lehetetlen. ne fárassz a hülyeségeiddel.

persze akkor a legkönnyebb, de felnőttek vagyunk, így keresünk módot angol tanulásra relatív könnyen gyorsan. látom rövidzárlatot kaptál a nevénél.

2022. dec. 10. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Jól van, látom, túl sok a pénzed...
2022. dec. 10. 15:48
 15/18 A kérdező kommentje:
erre miből következtetsz?
2022. dec. 10. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Belenéztem.

“ good children get sweets

bad children get twigs”

Na, jó, az angol ilyet nem mond.

Well- behaved children…

Naughty children…

2022. dec. 12. 01:56
 17/18 anonim válasza:

Akkor ezt közöld az angol anyanyelvűekkel is!

"Bad children get coal", ezt sem hallottad még soha?

dec. 5. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Régen míg ingyenesek voltak a videó, addig sokat használtam és baromi hasznos volt. Akkor kezdtem anno saját szorgalomból angolul megtanulni munka után. Ige időktől kezdve elég sok mindent onnét egészen jól el tudtam sajátítani.
dec. 5. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!