Melyik a hatékony női önvédelemi tanfolyam?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 12:58
2/3 anonim válasza:
Egyik stílus sem női vagy férfi. Önvédelemre leghatékonyabbak a gázpisztoly és gázspray, illetve a taxi, ha sötétedés után mész haza.
A leghatékonyabb önvédelmi stílusok továbbra is a box (ökölvívás), muay thai, birkózás, BJJ, judo. Minden olyan, amiben full kontakt harc van.
A szabadulós stílusok (krav maga, defendo, aikido) akkor jók, ha mellette boxolsz is. De legyünk realisták: még ha box Európa-bajnok vagy, akkor se biztos, hogy meg tudod magad védeni egy férfi ellen, pláne ha késsel van és/vagy többen vannak.
3/3 anonim válasza:
Bármilyen sportot elkezdhetsz nőként, ez nem nemtől függ. Én nőként thai boxolok, volt már olyan kollégám akinél jól jött, hogy thai boxoltam, mert odavertem neki, és egyből leszállt rólam. Szexuálisan akart engem zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!