Festő tanfolyamokról tapasztalat, egy kis infó?
Figyelt kérdés
Hobbi festő vagyok, szeretném ezt fejleszteni. Kerestem interneten kurzusokat, azonban ezek csak pár naposak, vagy online tartják.
Budapesten milyen lehetőségek vannak, kurzusok, iskolák amik minimum egy évesek és normálisan megtanítanak festeni? Köszönöm a válaszokat előre is!
2022. aug. 14. 21:55
1/3 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy jelenléti legyen.
2022. aug. 14. 21:55
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz a YouTube videókkal. Legalább ingyen vannak. Annak idején sem voltak festő tanfolyamok, mégis voltak tehetséges festők a világon.
3/3 A kérdező kommentje:
De ha lenne lehetőségem a 21. században és szeretnék egy kis segítséget kapni festőktől, valamint szocializálódni akkor miért ne lehetne jelenléti….
2022. aug. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!