Tapasztalat az íróműhely és az íróképző tanfolyamokról?
Elsősorban az íráskészségemet szeretném fejleszteni, mert úgy érzem, van mit. (Egyelőre) távol áll tőlem, hogy regényt írjak, viszont jó lenne magabiztosan blogolni/cikket vagy bármilyen más szöveget megírni.
Íróműhely:
Íróképző:
Ez engem is érdekelne és azért sem mindegy, mert 148.000 forint a kurzus díja az iromuhely.com oldalon, ennyiért talán már elvárható lenne, hogy akkreditált képzést nyújtson a hirdetője. A kreatív írás rész viszont kétségtelenül vonzó számomra is.
Meg utánanéztem az oktatónak Dr. Mezővári Gyulának, tényleg magazinokat indított be, jó eséllyel tényleg érti a dolgát, de a fő kérdés számomra, hogy mennyire hagyja érvényesülni a saját stílusomat? Nekem például a fő célom, hogy a saját stílusomból a lehető legtöbbet hozzam ki, azzal legyek ismert.
Azon gondolkodok, hogy lehet, hogy jobban járnék Dévényi István online újságíró tanfolyamával, ami ténylegesen akkreditált képzés és tanúsítványt is ad a tanfolyam végére, amiről azt gondolom, hogy szintén nem mindegy. És nem sokkal drágább. Már csak azért is szimpatikusabb számomra ez, mert nagyon bírom Dévényi István stílusát és abból, ahogy ő ír, nekem az jön le, hogy ott ténylegesen a saját stílusomat fejleszthetem. Tehát érdemes lehet itt is szétnézni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!