Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tapasztalat az íróműhely és...

Tapasztalat az íróműhely és az íróképző tanfolyamokról?

Figyelt kérdés

Elsősorban az íráskészségemet szeretném fejleszteni, mert úgy érzem, van mit. (Egyelőre) távol áll tőlem, hogy regényt írjak, viszont jó lenne magabiztosan blogolni/cikket vagy bármilyen más szöveget megírni.

Íróműhely:

[link]

Íróképző:

[link]

2022. aug. 3. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2022. aug. 7. 22:05
 2/3 anonim válasza:
Ezekről a tanfolyamokról nem tudok semmit, viszont online vannak fent cikkek írástechnikával kapcsolatban. Meg úgy tudod fejleszteni az írásaidat, ha tényleg írsz is. Nem baj, ha rossz eleinte, abból tudsz fejlődni. Amit akarsz írni, olyan témában olvasgass, elemezd, mitől tartod annyira jónak azt, aztán idővel lesz egy saját stílusod azzal kapcsolatban.
2022. aug. 8. 00:13
 3/3 supermario4ever válasza:

Ez engem is érdekelne és azért sem mindegy, mert 148.000 forint a kurzus díja az iromuhely.com oldalon, ennyiért talán már elvárható lenne, hogy akkreditált képzést nyújtson a hirdetője. A kreatív írás rész viszont kétségtelenül vonzó számomra is.

Meg utánanéztem az oktatónak Dr. Mezővári Gyulának, tényleg magazinokat indított be, jó eséllyel tényleg érti a dolgát, de a fő kérdés számomra, hogy mennyire hagyja érvényesülni a saját stílusomat? Nekem például a fő célom, hogy a saját stílusomból a lehető legtöbbet hozzam ki, azzal legyek ismert.

Azon gondolkodok, hogy lehet, hogy jobban járnék Dévényi István online újságíró tanfolyamával, ami ténylegesen akkreditált képzés és tanúsítványt is ad a tanfolyam végére, amiről azt gondolom, hogy szintén nem mindegy. És nem sokkal drágább. Már csak azért is szimpatikusabb számomra ez, mert nagyon bírom Dévényi István stílusát és abból, ahogy ő ír, nekem az jön le, hogy ott ténylegesen a saját stílusomat fejleszthetem. Tehát érdemes lehet itt is szétnézni. [link]

2023. júl. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!