Hungarovox könyvszerkesztő tanfolyam?
Sziasztok! Könyvkiadással szeretnék foglalkozni, és megtaláltam a Hungarovox könyvszerkesztő tanfolyamát. Esetleg valaki tud róla valamit? Milyen az oktatás, megéri-e stb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/L
Erre én is kíváncsi vagyok, idén én is szeretnék jelentkezni a képzésre.
Egész jónak tűnik a honlapon feltűntetett információk alapján :D
#1-es vagyok.
Én mindenképp megpróbálom, bármennyi tudást is sikerül megszerezni az már az enyém marad :D
Feltéve, ha indítják.
Én felhívtam őket telefonon és annyit mondtak, hogy augusztus 20. után fog csak kikerülni bővebb infó a honlapra. Pl., hogy pontosan mikor is lesz az eligazítás :'D
- B.
Én is már egy ideje szeretnék elmenni rá :D Ami nagyon fontos, hogy ez egy elég rövid tanfolyam, arra jó, hogy saját magadnak, hobbiból tanulj valamit a témáról, de munkát nem fogsz kapni vele és ki is röhögnek majd. Leginkább mester diplomát kérnek a kiadók (irodalom/bölcsészet alapdiploma, könyvszerkesztő mester), de a könyvmolyképző kiadónak is van egy elég nívós, 6-8 hónapos képzése, ahonnan a jobbak ott is maradhatnak dolgozni. Ezzel már talán lenne esélyed, de kezdőket nem vesznek fel.
Amit én ajánlanék, hogy ha értelmes dolgoakt tanítanak a Hungarovoxnál (és erről hátha kapsz itt véleményt), akkor azt elvégezni, bétázni és szerkeszteni ingyen mások írásait, és amikor kellő tapasztalatot szereztél akkor jelentkezni a könyvmolyképzőhöz.
Utolsó, nincs ilyen, hogy könyvszerkesztő mesterképzés.
Én jártam a Hungarovox ezen tanfolyamára, arra jó, hogy némi információt szerezz a témáról, de ennyi. Ilyen irányú munkát szerezni nem fogsz vele könnyebben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!