Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi volt az ok, amiért oktatót...

Mi volt az ok, amiért oktatót váltottatok autóvezetés tanulás folyamán?

Figyelt kérdés

Nincs viszonyítási alapom, akihez járok, ő elmagyaráz mindent többször érthetően, de múltkor is pl a végén már sohajtozott meg ilyenek, azt véletlenül sem mondaná, hogy ne aggódjak, majd belejövök. Viszont tény, hogy eléggé bénázok (22.ora azaz 11.alkalom volt), meg amúgy utálom az egészet(próbálom nem mutatni meg nem teszek megjegyzeseket), attól félek mikor kezd el kiabalni vagy mondani hogy keressek mast😂 Ráadásul Budapest, kb a forgalom az egyenlő azzal, hogy rögtön négysávos útra ki a rohadt sok autó közé hát nyilván nem megy meg fraszt kapok.

Vajon kellene váltani, mert nincs meg a közös hang, vagy ez normális és örüljek, hogy nem kiabál?

2022. júl. 19. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakmabeliként úgy-ahogy tűrhető volt, emberként viszont egy trágya volt az első oktatóm. Ennél jobban nem szeretnék belemenni, de a lényeg, hogy egy idő után már annyira idegesített, hogy úgy döntöttem, inkább egy másik oktatót szeretnék anyagilag támogatni helyette. Igazából soha nem is volt velem túl türelmes, úgyhogy nem bántam meg. Az új oktató sokkal rendesebb volt.
2022. júl. 19. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2x váltottam. Az első oktatónál a helyszínen szembesültem vele, hogy egy nagyobbfajta hétüléses autója van. Egy matchbox méreteit se éreztem volna az első órán, kb. azt hittem a guta megüt mikor azonnal kivitt a forgalomba azzal a batár monstrummal. A második oktatómnak már kisebb autója volt, de ő meg olyan közönyös volt, gyakran beugrott boltba, volt hogy a gyerekét hoztuk ide-oda, sokat telefonált, stb., elég sok üresjárat volt és nem éreztem hogy az én oktatásommal lenne elfoglalva. Aztán egyszer egy időre kiesett a munkából mert lesérült. Nem akartam több hetet kihagyni, ezért elkezdtem egy harmadik oktatóhoz járni. Vele sokkal jobban kijöttem mint az első kettővel. Egyébként ők sem voltak kiabálósak vagy ilyesmi, de érezhetően unták a bénázásom, mindig feszült volt a hangulat, utáltam az egészet.
2022. júl. 20. 01:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a harmadik bukott vizsga után váltottam oktatót. Az új oktatónál derült ki, hogy az előző kb. semmit nem tanított meg normálisan. Csak a vizsgaútvonalakon keringtünk, mint gólyafos a levegőben, és próbálta velem bemagoltatni, hogy hol vannak a különböző táblák (pl. előbbségadás, sebességkorlátozás, stb.).Na már most én nem Miskolc térképet szerettem volna fejből megtanulni, hanem a forgalomban közlekedni. A kettő rohadtul nem ugyanaz. Ég és föld volt a másik oktatóval.
2022. júl. 20. 14:41
 4/4 anonim válasza:
100%

Folyton telefonozott. 90%ban a telefonját nyomkodta minden órán. Parkolásoknál abszolút következetlen volt. Egyszer lecseszett hogy 5 meter helyre nem tudunk beallni nem látom?

Rá 3 hétre meg azert cseszett le, mert nem kezdtem el parkolni pedig volt 5 méter hely.

Kb a 8. órán mikor csak a városban kóvályogtunk és mar 40 perce a telefonjat nyomkodta akkor félrealltam es megmondtam neki hogy ez volt az utolso hogy en vele egy autoban ülök. Ugy osszevesztem vele, hogy még a pénz nagy részét is visszaadta. Át is mentem masik iskolaba. Ott meg elsőre meglett a vizsga is.

Azóta már 150 ezer km-t vezettem hiba nélkül.

2022. júl. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!