Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan írjam meg a szaimai és...

Hogyan írjam meg a szaimai és motivációs vázlatomat?

Figyelt kérdés

Valaki segítene? Tanáro szakra jelentkeztem de egyszerüen nem tudom megírni a kötelező beadandó vázlatomat!

A vázlatban felkell sorolnom:

-képpességeimet,készségeimet és személyiségvonásaimat(például kapcsolati-és kommunikációs képességek és készségek,a tanulás és tanítás iránti vágy,KRITIKAI GONDOLKODÁS,jó konfliktusmegoldás-és kezelés,felelősségtudat stb.)

-Iskolai és iskolán kívüli pedagógiai tapasztalataimat

-NEVELÉSI HELYZETEKKEL,TANÁRI MUNKÁVAL,GYERMEKEKKEL KAPCSOLATOS OLVASMÁNY(és ha nekem nincs ilyen mit csiniljak???)

-korábbi végzettségét,eddigi munkaköreit feladatait(ez az egyetlen amit eddig megírtam)

amelyek választását alátámasztják,személyes kvalitásairól,errősségeiről,a tanári pálya iránti elhivatottságáról tanuskodnak.

Kérlek találjatok ki valami hihető válaszokat!

Amit nagy betüvel irtam azt egyáltalán nem értem...

2022. jún. 27. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Miért akarsz a tanári pályára menni, ha láthatóan egyáltalán nem érdekel a téma (mert ha érdekelne, akkor beleolvasnál legalább egy könyvbe, máris lenne olvasmányélményed)?

Miért akarsz hazudni a motivációs leveledben és miért várod el noname emberektől, hogy helyetted dolgozzanak? Ez egy jó kezdet szerinted?

Hogyan fogod megírni a portfóliódat, ha még ezt sem tudod magadtól összehozni? De nem is kell idáig mennünk, már első félévben kell írnod legalább 4-5 beadandó dolgozatot.

Nem bántani akarlak, csak gondolkodásra sarkallni.

2022. jún. 27. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom elhinni, hogy ez a félregépelésektől, helyesírási hibáktól hemzsegő megnyilvánulás komoly kérdés. Ha igen, akkor minden rosszindulat nélkül, kérlek inkább ne írj semmit, és maradj távol a tanári pályától.
2022. jún. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!