Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogy válhatok Love your belly...

Hogy válhatok Love your belly oktatóvà?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mi?
2022. jún. 11. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy love your belly hirdetés?
2022. jún. 11. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kuruzslóvá?

Írsz a program megalkotójának,(nem írom le a nevét, tudod te jól, hogy ki az) aki válaszra se méltat, amíg nem utalsz pénzt.

Aztán ő majd flegmán osztja az ukászt.

2022. jún. 12. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennyire negatív a tapasztalat? Nem,nem hirdetés! Engem szules utan nagyon megviselt a szétnyílt hasizom. Szeretnék magamon ês másokon is segíteni,de ezek szerint nem ez a legjobb megoldás :(
2022. jún. 12. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne érts félre, nem mondom, hogy nem jó.

Van olyan ismerősöm, aki nagyon ajánlotta, azért kerestem meg.

(Olyan személyi edzőt is ismerek, aki kifejezetten ellenzi, és úgy gondolja, hogy a gyakorlatok egy része rossz, de ez más kérdés.)

Én magam végül gyógytornászhoz mentem, mert az említett hölgy kommunikációja...

Ehm..kifogásolható.

Mondjuk szidom is a a fejem, eleve ott kellett volna kezdeni.

Egészségügyi, mozgásszervi probléma... Sokkal inkább gyógytornász kompetenciája, aki egyetemen tanult rehabilitációt.

Egyébként én csak tornát akartam, nem táplálkozási tanácsot, stb...

Szóval nekem így jó.

Azt kaptam, amit kerestem.

Elégedett vagyok a döntésemmel.

2022. jún. 13. 06:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne kuruzslónak tanulj. Rendes, egészségügyi tudással rendelkező, diplomás emberre bízd az egészségedet.

Influencerek és ilyen-olyan életmód tanácsadók sokkal inkább tönkre tudnak tenni, mert egyszerűe nem is értenek ahhoz, amit csinálnak.

2022. aug. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!