Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan válhatok hipnoterapeutává?

Yellowbanane1012 kérdése:

Hogyan válhatok hipnoterapeutává?

Figyelt kérdés
Van egészségügyi végzettségem, azonban egyik sem pszchiológus, vagy más-ehhez kapcsolódó szak. A hipnoterapeuta már régóta foglalkoztat,de egyelőre fogalmam sincs, hol, vagy milyen tanfolyam alkalmával végezhetném el. A MHE (Magyar Hipnózis Egyesület) tudtommal csak végzett pszchiológus, vagy orvosoknak tart továbbképzést. De láttam több tanfolyamot is, azonban nem tudom, hogy azok elvégeztével ténylegesen lesz jogosultságom hipnotizálni.

2021. szept. 11. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Csak ott tudsz megfelelő végzettséget szerezni és igen, orvosi vagy pszichológus végezheti.
2021. szept. 11. 18:40
 2/3 anonim válasza:
Hivatalból nem végezhetsz terápiát sem rendelést ilyen tanfolyamok után. Az hogy te a négy fal között mit csinálsz egy másik dolog.
2021. nov. 2. 21:42
 3/3 anonim válasza:

Ez nem teljesen igaz amit előttem szólóak írnak!

Igen lehetsz hipnoterapeuta orvosi végzettség nélkül is!

Praktizálhatsz is egész nyugodtan azzal a végzettséggel.

Itt vannak kiskapuk ebben a szakmában egyébként!

Ha érdekel, akkor írj privátban és elmondom, hogy hol végezhető elő.

Kb. 2-3 évre számíts, és nem kis pénzzel.

Viszont hivatalos végzettséget kapsz, amivel nyugodtan csinálhatod legálisan!

2022. febr. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!