Yellowbanane1012 kérdése:
Hogyan válhatok hipnoterapeutává?
Figyelt kérdés
Van egészségügyi végzettségem, azonban egyik sem pszchiológus, vagy más-ehhez kapcsolódó szak. A hipnoterapeuta már régóta foglalkoztat,de egyelőre fogalmam sincs, hol, vagy milyen tanfolyam alkalmával végezhetném el. A MHE (Magyar Hipnózis Egyesület) tudtommal csak végzett pszchiológus, vagy orvosoknak tart továbbképzést. De láttam több tanfolyamot is, azonban nem tudom, hogy azok elvégeztével ténylegesen lesz jogosultságom hipnotizálni.2021. szept. 11. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nincs. Csak ott tudsz megfelelő végzettséget szerezni és igen, orvosi vagy pszichológus végezheti.
2/3 anonim válasza:
Hivatalból nem végezhetsz terápiát sem rendelést ilyen tanfolyamok után. Az hogy te a négy fal között mit csinálsz egy másik dolog.
3/3 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz amit előttem szólóak írnak!
Igen lehetsz hipnoterapeuta orvosi végzettség nélkül is!
Praktizálhatsz is egész nyugodtan azzal a végzettséggel.
Itt vannak kiskapuk ebben a szakmában egyébként!
Ha érdekel, akkor írj privátban és elmondom, hogy hol végezhető elő.
Kb. 2-3 évre számíts, és nem kis pénzzel.
Viszont hivatalos végzettséget kapsz, amivel nyugodtan csinálhatod legálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!