Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogy nez ki egy elsosegely...

Hogy nez ki egy elsosegely tanfolyam?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én esetemben, időmben (4 éve): Volt 3 gyakorlati óránk, az elsőn kaptunk egy 2 oldalas A4-es lapot, amin "minden infó" szerepelt.

Órák elején igazolvánnyal azonosítottak minket, aláírtuk a jelenlétiívet.

Az első két óra kora délután volt, bent ültünk ~12-en egy kis tanteremben, megtanították az újraélesztést (babán), stabil oldalfektetést, Rautek és Heimlich fogást/manővert (egymáson) és pár kötést is, illetve, hogy mikor kell őket alkalmazni. Nekünk egy tűzoltó tartotta, az első órán szúrópróba-szerűen választott közülünk, hogy kinek kell bemutatnia, valamint, az utolsó kettőn már mindenkinek kellett csinálnia az újraélesztést, illetve oldalfektetést. Sok próba szitut kaptunk szóban, amiket meg is beszéltük.

Az utolsó óra viszont reggel 7-kor kezdődött, mindent újra átvettünk és 8-kor az egész bagázs együtt elment vizsgázni.

Egyik barátnőmnek több órája volt, ők könyvet kaptak, amiben sok próba szitu is volt, összességében nekik is hasonlóan telt, csak ott ugye több idővel gazdálkodhattak és kisebb létszámmal voltak.

2022. jún. 2. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
én söröztem közben, hatalmas buli volt. elsőre átmentem.
2022. jún. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!