Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Manapság mennyit keres egy...

Manapság mennyit keres egy cukrász?

Figyelt kérdés

Felvetődött a gondolat,hogy szakmát váltok.

A cukrászra esett a választásom,mert jó a kézügyességem,kreatív vagyok és szeretek sütni is.

Találtam is iskolát/tanfolyamot,ahol hétvégén van az okatás.

Azért kérdeztem,hogy mennyit keresnek(mennyi munkával)mert családom van és az én pénzem is számít.

Köszönöm a segítséget.32/N

2010. szept. 13. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bozsolé kérdése engem is érdekelne :)

mi az eredeti szakmád ha szabad kérdeznem? (nem baj ha nem :))

2012. júl. 22. 12:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Gundelben jártam esti képzésre.

Egy viszonylag nívós cukrászdát választottam(estisek maguknak szerzik a helyet),abban a hitben,hogy számít a nevük és megtanítanak legalább az alapokra,mert azért 1 év kevés,hogy "igazi" cukrász légy.Hát,nem így történt.Kevesen vannak,1 év alatt szinte semmit nem tanultam,ráadásul 1-2 órával mindig tovább voltunk mint a munkaidő,mert "úsztunk".Nekem amikor kezdtem(tavaly szept.)azt mondták ne menjek szállodába.Hát,így utólag azt tudom ajánlani,ha tényleg úgy döntesz/döntötök,hogy elvégzitek,hogy:

1,viszonylag kis cukrászdával jobban jársz,ahol tényleg szükségük van a munkádra és meg is mutatják a dolgokat. Nem csak pult összerakásra,alapanyag kimérésre,dió pucolásra használnak stb. használnak.Persze,normális,hogy ezt tanulók csinálják,mert mindenhol így van,de emellett tanítsanak is.

2,lehet,jó a szálloda is

Én mostani fejjel mindent végigkérdeznék,és lehet érdemes elmenni "próbanapra"(egy egészre),hogy megnézd,mi a helyzet.

2012. júl. 24. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
titokban és zárójelben megkérdezhetem, melyik nívós hely volt ez?
2012. júl. 24. 23:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de nem.Lejáratni nem szeretném őket ,mert nem lenne fair velük szemben,bármennyire nem nyújtották azt,amit kellett volna.Ráadásul,finom sütiket készítenek,ezzel nincs baj.
2012. júl. 24. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:
akkor esetleg tudnál egy kicsit mesélni magáról a képzésről és a vizsgáról? :)
2012. júl. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!