A cukrász szakma mennyire keresett, megbecsült manapság? Mondjuk Nyíregyházán
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 21:27
1/4 anonim válasza:
Nálunk (Kaposváron) abba az iskolába, ahol cukrásznak lehet tanulni, szinte csak... kisebbségiek járnak, meg olyanok, akiket máshova nem vesznek fel, mert oda a legkönnyebb bejutni. Ebből kifolyólag sokan vannak, de a minőség is olyan...
Hát, a fene tudja. Ha van hozzá tehetséged, és tényleg érdekel, érdemes megpróbálni.
L,20
2/4 anonim válasza:
Szia!
Vendéglátásban dolgozok(nem cukrászként)állítólag nehéz elhelyezkedni pályakezdőként,de tényleg érdekel a dolog szerintem vágj bele.
Ha független vagy és beszélsz keveset németül vagy angolul menj ki külföldre dolgozni!
Könnyebben felvesznek kint mint itthon,itthon szinte csak gyakorlott szakembereket keresnek...személyes tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Szia! En szakacskent dolgozom Angliaban. Erdekes a sztorim, mert egeszen mas vegzettsegem volt es itt vegeztem a sulit estin. Otthonrol csak azt hallom, hogy gyakorlat nelkul eselytelen vagy. Itt pedig munka mellett kezdtem el a sulit es igy kepeztem magam. Amig nem volt meg a papirom sem volt nehez itt munkat talalnom az allasban. De most mar meg konnyebb :) Viszont cukraszbol (pastry chef) hiany van, mert valamiert azt senki sem akarja csinalni. De en meg imadom pedig rendes szakacskent vegeztem es nem cukraszkent :) Szoval otthon nem tudom, de kulfoldon mindig par napon belul lesz allasod :)
4/4 anonim válasza:
Hát igen külföldön...de sajnos itt Mo.-on nem így van,tapasztalom nap mint nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!