Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Glamour Makeup Academy-ről...

Glamour Makeup Academy-ről (profi sminkiskola) ki mit hallott, esetleg aki tanult náluk mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Sajnos se Facebook-on, se Google Maps-on nem látok véleményeket.

2022. jan. 30. 09:36
 1/2 anonim válasza:
Okkal nem lehet írni..
2024. máj. 7. 16:17
 2/2 CP1998 válasza:
Én a Glamour Makeup Academy iskolánál végeztem 2024. márciusban. Sminkes és szempillaépítő szakmai képzésen vettem részt kedden és csütörtökön az intenzív képzésen. Véleményem szerint nagyon korrekt volt a képzés az elejétől a végéig, rengeteg segítséget kaptam minden oktatótól, nagyon oda figyel az iskola is és a tanárok is a legapróbb részletekre is a tanfolyam során, ez szerintem ritka a mai világban. Körmös vagyok, a körmös iskolánál nem ezt tapasztaltam ahová jártam. Nem vagyok a legtehetségesebb a pillázásban, mint kiderült, azonban sikerült belőlem kihozni a maximumot ami az oktatók türelmességének és profizmusának köszönhető, továbbá olyan sok segédanyagot kaptunk a tanfolyamon, hogy végül 5-ös lett a képesítő államvizsgám. Önbizalmat is kaptam, keményen számon kérték a munkákat, nem mondták rá sosem, hogy szép vagy jó, ha nem volt tökéletes, többször a sminket lemosatták és újra kellett kezdenem, de nagyon kedvesen és segítőkészen álltak hozzám és végül ennek az eredménye az lett, hogy most van egy államilag elismert bizonyítványom és nem mellesleg már munkáim is vannak, szóval gyorsan vissza fogom keresni a tandíjat ha így haladok. Szóval megérte és hálás vagyok az iskolának mindenért, nekem ez a tapasztalatom a Glamour iskolával.
2024. júl. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!