Codecool elvégzése után az általuk felkínált állással mekkora fizetésre lehet számítani?
Ugye elvileg ha sikeresen elvégzi valaki a tanfolyamot akkor felkínálnak neki néhány állást amiből választhat. És ha választott egy állást, akkor onnantól számítva 24 vagy 18 hónap alatt vissza kell fizetnie a tandíjat, ami havonta 113.400Ft(24 hónap) vagy 146.900Ft(18 hónap). Na már most ez ugye nem olyan kevés. Lehet akkora fizetésre számítani, hogy amellett hogy ezt fizeti az ember vissza, még meg is tudjon éli?
Próbáltam más oldalakon utána nézni, és olyat találtam is, hogy egy 5+ év tapasztalattal rendelkező ügyes emberke akár 1M fölött is képes keresni. Juniorhoz viszont kb. 10-ből egy oldalon olvastam olyat, hogy olyan bruttó 350-400 körül mozog, a többi oldalon viszont még kerekített értéket sem írtak.
Ha valaki éppen benne van/volt vagy vannak információi, mondana néhány szót róla?
Tudom hogy ott is megkérdezhetném, de még gimnáziumba járok, és még van 1,5 évem mire oda jutok, csak gyötör a kíváncsiság :)
Köszönöm!
Minimálbérre. Lehúzzák rólad a legtöbb bőrt, amit tudnak.
Ahol nem fizetsz előre, ott utólag fizetsz, és sokat.
Ajándékba ilyen szakmát nem kapsz.
Én olyan helyre mennék, ahol elkérik az árát előre, és nem köteleznek 2 év rabszolgamunkára minimálbérért.
Az állásgarancia nem úgy működik, hogy elvégzed a tanfolyamot és biztosan kapsz munkát. Általában úgy szól a megállapodás, hogy ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor nem kell visszafizetni a képzés árát, de azt senki nem tudja garantálni, hogy a képzésnek megfelelő állást szerzel magadnak. Válogatási lehetőséged sem lesz nagyon kezdőként. Valószínűleg el kell fogadnod a legelső szembejövő állást, akármennyire is nem tetszik majd valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!