Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Munkavédelmi szakmérnöki...

Munkavédelmi szakmérnöki mesterképzés?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek tapasztalata a szakkal, képzéssel? Körnezetmérnökit tanulok jelenleg, innen szeretném továbbképezni magamat. Nemtudom lehetséges e, hogy innen sikeres diploma után ott folytassam. A felvétel feltételeinél csak egy "műszaki, agrár, informatika, nemzetvédelmi és katonai képzési területek" oklevelet (diplomát, vagy főiskolai papírt) említ. Nekem ilyen formában kissé homályos, volt valakinek ehhez hasonló szituációval tapasztalata?

2021. dec. 6. 21:22
 1/1 anonim válasza:

Szia! Én is ezen a szakon gondolkodom.

Hasonló esettel már van tapasztalatom, szerintem erre is igaz lesz ugyan ez.

Én vadgazda mérnöki alappal mentem minőségügyi képzésre. Fel fognak venni a környezetmérnökivel. Valószínűleg azzal zavartak meg téged, hogy az alapképzésedtől függ, hogy mi fog az új diplomádon szerepelni. Ha mérnöki alappal végzed el, "szakmérnök" megnevezés lesz odaírva, ha nem, akkor "szakember". De ez nem változtat a diploma értékén, ugyan azt a feladatot láthatod el vele.

2022. jan. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!