Most akkor mivan az okj helyett?
1.kerdes Leszeretnek tenni egy lovas tura vezeto kepzest…erre mostmar mindent kivettek. Akkor ezt hogyan tudnam letenni?
2.kerdes a mostani kepzesek milyen formaban vannak? mindig bekell jarni tanterembe vagy azert mar kotetlenebb mint a gimi?
A kereső azt írja a "Lovastúra-vezető (5281202)"-re, hogy "Ennek a szakmának iskolarendszerű képzésben nincs új megfelelője", de azért keresgélj az oldalon!
1. Alighanem sehogy. Előbb kellett volna felébredni. Ugyanakkor a szakképzési rendeletek mindig változtak, hol hülyébbre, hol meg ellenkező irányú hülyébbre. Így lehet, hogy két év múlva megjelenik valahol megint.
2. Ki a fene tudja, ha ilyen még nem volt? :D
#2es
szerinted ha a korom engedte volna nem jelentkeztem volna?
istenem…
"szerinted ha a korom engedte volna nem jelentkeztem volna"
Mivel nem írtad, istenezhetsz éppen, csak nem nekem van hiányosságom, hanem neked. :D
Ki a fenet erdekel hogy hany eves vagyok meg miert nem tettem le?
A kerdes az volt hogy milyen modon zajlik es mivan helyette?
Ebben az esetben, nem nekem vanna szovegertesi problemaim hanem nekee :D
*vannak, * neked.
/mielott belekotnel, a kepernyom alig erzekel nehany gombot es azert lett ez/
Ebben az esetben, nem nekem vanna szovegertesi problemaim hanem nekee :D
Nekem ugyan nincsenek, te agyatlan, először is kérdésedet tökéletesen megválaszoltam, itt la:
"Alighanem sehogy."
Amúgy meg te is helybenhagytad, hogy nem írtad a koerodat:
"Ki a fenet erdekel hogy hany eves vagyok "
...innentől kezdve teljesen értelmetlen a szememre hányni, hogy nem találtam ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!