Vízimentő képzésen az úszó/vízilabdázó múlt nélküli személy is tud érvényesülni?
Figyelt kérdés
Júliusban szeretnék vízimentő képzésre menni, régebben kajakoztam, ott elég jól úsztam de már ez sok éve volt.. Most voltam úszodába 400 métert kell ügye leúszni a tanfolyam kiválasztó részén ebből 150 mell, 250 gyors, ez mind 10 perc alatt,folyamatosan… Na most ma az úszodába én 150 mellet leúsztam de a 150. méter gyorsnál azaz 300 méter vegyesnél kipurcantam.. Tudok érvényesülni a sok vízben élő mellett, tudok ugyanolyan értékes személy lenni?
Vagy esetleg hogy tudnék felkészülni?
Előre is köszönöm.
2021. jún. 10. 19:51
1/8 anonim válasza:
Megint te? Írtam múltkor, ez nem a Béjvacs. A leírt eredményeddel felvesznek, örülnek, ha megy oda valaki.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia, sosem írtam ehhez hasonló kérdést, sőt, lehet összekeversz valakivel. Köszi a választ.
2021. jún. 10. 21:03
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Jaa igen, ezt a kérdést én írtam ezelőtt 30 perccel, csak eltűnt a kérdés ezért újat írtam, okés, köszi
2021. jún. 11. 06:53
5/8 anonim válasza:
Hello,én csináltam a képzést. Valóban "nem a Béjvacs" de ettől függetlenül a szintidőket amiket felraktak az oldalra komolyan veszik. Júliusig még sokat tudsz fejlődni,érdemes lehet megpróbálni. Ha nem sikerül a vizsga a tanfolyam végén,akkor még lesz lehetőséged újrparóbálni,és előtte otthon edzeni. Szerintem meg fogod tudni csinálni. 1.5 hónap alatt sokat lehet fejlődni,de bele kell tenni az energiát,az biztos.
6/8 anonim válasza:
bocsi,a kérdésedre nem válaszoltam. Igen tud. Jellemzően sok az úszó/vízilabdás és jobbak is mint az átlag,és ne várd,hogy leúszod őket. De ettől függetlenül sport múlt nélkül is normálisan részt tudsz venni a tanfolyamon.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D, már 2 hete úszok, mióta jelentkeztem heti 4x, bár mondják hogy jól úszom, azért érzem hogy nehezen megy, levegővétel stb, nemtudom bele merjek-e kezdeni…. 3 hetem van, hogy olyanra edzem magam hogy sikerüljön :(, de minden energiámat beleteszem, esetleg tudnál olyan úszó gyakorlatokat mondani ami jobban segíti a gyors javulásom? Vagy csak ússzam a hosszokat?
2021. jún. 19. 09:10
8/8 anonim válasza:
A helyedben vennék tenyér ellenállást az sokat javít az erőnléteden. Ha nem vagy benne biztos,hogy a 3 hét elég,akkor érdemes későbbi tanfolyamra jelentkezni (általában vannak augusztusban vagy július végén is). Ha a szintfelmérőt olyan 9:30 alatt úszod az már jó jel,akkor valószínűleg sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!