Benedek Tibor vízilabdázó milyen betegségben halt meg?
Sajnos igen fiatalon elhunyt de milyen betegségben halt meg?Azt mondják valami gyors lefolyású dolog volt amivel 2 évig harcolt
Rákos volt vagy mi baja volt?
Hasnyálmirigy rák
Legalábbis nekem ezt mondták
Mélyebben tanulmányoztam az életútját, a róla szóló írásokat - miután értesülte a halálhíréről. Szerintem túl sokat dolgozott - nagyon beleélte magát a "mindenáron győzni akarok" szerepébe.
Kihordhatott "lábon" akár több stroke-ot is úgy, hogy nem bénult le.(Nálam is előfordult hasonló túl stresszes időszakban.)
Rákos betegségről is írtak. Állítólag május hónaptól már visszavonult a sportolástól - talán a koronavírus helyzet és az ezzel járó halálesetek esetleges sokasága Őt magát is megijeszthette.
Ui: Béke Poraira! (Megrendültem, amikor a szemembe ötlött a cikk, amely a tragédiát bejelentette. Ilyenkor megtapasztalni, hogy az ÉLET ennyire rövid lehet, ha nem vigyázunk az egészségünkre.)
Hasnyálmirigyrák. Facebookon már hetek óta lehetett tudni hogy nagy baj van, folyamatosan voltak ott posztok, aki ott követte, tudta hogy ez már tényleg nagyon súlyos.
😕😕😕😕
Köszönöm a válaszokat
Sajnos tényleg elég fiatalon halt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!