Átverés? Vagy én várnék el sokat? (gumistanfolyam)
Gumi és kerékkiegyensúlyozó tanfolyamra jelentkeztem, a "képzőnek" van saját honlapja, küldött ki szerződést is amelyben érdekes módon "eggyüttműködés" ként határozza meg az okj vizsgára felkészítést illetve a vizsga megszervezését is, orvosi szakmai alkalmasságit kért be, meg előleget és képzési díjat (70 ezer eddig összesen részletbe a teljes tanfolyam 180 ezer lenne) A képzés fél éves, és ezeket a modulokat tartalmazza
10464-12 Gumiabroncs-javítás,
10463-12 Gumiabroncs-szerelés és kiegyensúlyozás,
10462-12 Gumijavító műhely üzemeltetése,
11497-12 Foglalkoztatás I.,
11499-12 Foglalkoztatás II.,
11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság
Tananyag viszont csak annyit kaptam, hogy Egy pár feladatlap megoldás nélkül, meg a foglalkoztatás II ről van egy 2018-as pdf (már rég elavult jogszabályokkal).
A tanfolyamszervezőnek már írtam, és a válasza úgy értelmezhető, hogy ennyi van, nincs több tananyaga, hanem nézni kell az online "szemináriumokat" amiken valami nyugdíjjas papa paint-be próbál betűket rajzolva írni 3 órán keresztül. Aminek a vége egy áttekinthetetlen ákombákom katyvasz amiről persze se másolatot se felvételt hivatalosan készíteni nem enged.
Ti mit tennétek?
Honnan juthatnék hozzá a felkészülési anyagokhoz, a modulvizsgákhoz? (nem találok szakkönyvet).
Vagy a fogyasztóvédelemhez forduljak, mert ez átverés?
A képzési szerződést és a többi aláírnivalót is aláírtam, visszaküldtem elektronikusan, aztán a nagy várakozás, majd kerestem a tanfolyamszervezőt, hogy most mi van akkor nem küldik vissza a lepecsételt példányt?
Erre DPD futárral kiküldte a sajátjukat üresen amin meg az én aláírásom nem volt rajta (végülis aláírhatom nem lényeg, de áhh... méga modulvizsga időpontokat se tudja megmondani, csakhogy majd valamikor szeptemberbe...)
Ez komolyan ilyen ez a képzés? Normális ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!