Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan lehetek tánctanár?

Hogyan lehetek tánctanár?

Figyelt kérdés
Kb 15 éve mazsorettezem, illetve 1 éve társastáncolok. Nagyon szeretnék tánctanár lenni, viszont a táncművészeti egyetem egyenlőre nem jöhet szóba mivel nagyon messze van. Viszont vannak ilyen pár hónapos tanári képzések (különböző tànctípusokra épülve) ha ezeket elvégezném (pl mazsorettet első körben, mellette pedig mondjuk a társastáncot) akkor hogyan tudnék tanár lenni? A környéken 1 tánciskola van, viszont ott tanárok vannak (mazsorettet pedig nem láttam abba a suliba) nagyon szeretnék gyermekeket, felnőttebbeket tanítgatni. Ha megkérdezném mondjuk abba a suliba, lehet felvennének. Vagy még a művházban tudnék érdeklődni hogy hogyan lehetséges ez. Vagy esetleg visszamenni a régi mazsisokhoz? (A tanár már öreg, viszont a felnőtt csoporttal nem vagyok jóba egyáltalán, ezért nem is mazsorettezem már). Vagy mégis az egyetemre kellene mennem? Illetve nagyon szeretek koreográfiákat is csinálni, az majd a későbbiekben szóba jöhet

ma 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyetemnek biztos van kollégiuma, így sem opció?
ma 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tánctanári végzettség nélkül is felvennének, nem hiszem hogy az ország minden zugában Bp.-n végzett tánctanárok lennének. Viszont lehet hogy van csökkentett óraszámú képzés. Az nem felelne meg?
ma 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!