Károly03 kérdése:
Milyen tanfolyamot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretem a földrajzot, a természetet, az állatokat, esetleg a fizikát. És nincs érettségim, csak 8általános..2021. ápr. 25. 17:59
1/5 anonim válasza:
Tudom már unalmas, de én egy féléves programozói tanfolyamot mindenképpen tudnék ajánlani, félév alatt megtanítják azt a programozói gondolkodást aminek a későbbiekben nagy hasznát fogod venni, akkor is ha nem informatikai területen tanulsz tovább.
Bár lehet inkább érettségit követően javasolnám. Én hasonló érdeklődési körrel lettem Geo- és Térinformatikus.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ehhez mindenképpen kell érettségi, vagy csak hamarabb találnék vele tanfolyamot?
2021. ápr. 25. 18:12
3/5 anonim válasza:
17 évesen kevés embernek van érettségije.
4/5 A kérdező kommentje:
De én nem is tanulok sehol, ezért kérdezem.
2021. ápr. 25. 18:40
5/5 anonim válasza:
Akkor valami szakmát tanulj ki, de ne tanfolyamon, hanem menj el segédmunkásnak és úgy tanulj bele. Leginkább az építőiparra gondolok, burkolónak, festőnek nem kell papír, ha normálisan tud dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!