Szerintetek megérné direkt megbukni OKJ-n?
Sajnos az a helyzet áll fent, hogy Grafikus OKJ-n vagyok jelenleg és szeretnék felvételizni egyetemre(de mivel a művészeti egyetemi képzésekre elég nehéz bejutni, átlag 4-5 próbálkozás kell), viszont valószínűleg nem fognak felvenni még, tavaly 2. fordulóig jutottam a 3-ból, idén sajnos nem lett olyan erős a portfólióm(korona miatt, stb.), ezért kicsi az esély a továbbjutásra.
Beszéltem a tanáraimmal és szerintük is lenne bennem annyi, hogy felvegyenek, viszont kicsit több gyakorlás kellene... Az a nagy baj, hogy egy előkészítő ára kb. annyi lenne mintha évet ismételnék.
A kérdés annyi lenne, hogy érdemesebb lenne-e évet ismételni vagy inkább válasszak egy másik képzést?
Nagyon köszönöm a választ! :)
Sokat segített, végül én is az előkészítő mellett döntöttem, most találtam is jót, meg azóta kicsit bővült a látóköröm, rájöttem, hogy nem csak az az egy egyetem létezik.
Bár sajnos így sem biztos, hogy meglesz az OKJ, mivel volt egy tárgy aminél a tanárnak lejárt a szerződése az iskolával márciusban, ezért otthagyta és mivel egy jegyem volt sajnos egyes így automatikusan egyesre zárt a kréta, bár azt mondják idén senkit nem buktatnak, de félek még kicsit. Sajnos hiába próbáltam felvenni a kapcsolatot a tanárral április eleje óta, nem sikerült így már csak abban tudok bízni, hogy mivel muszáj átmenni, hogy szakvizsgázhassak és minden vizsgamunkám kész és osztályozva ezért átengednek majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!