Wizz air utaskisérők kérlek válaszolnátok?
Szia szerintem viszonylag keves Wizz Air legiutaskisero jar ide es meg kevesebb olvassa egyszerubb lenne szerintem atfogoan az osszes legitarsasaggal kapcsolatban kerdezni ugy mar biztosan lenne egy atfogo keped vagy keress forumokra illetve telefonalj be a legktarsasag kikepzokozpontjaba hogy teged nagyon erdekel a kepzes gyerekkori almod meg mit en tudom 😄 es valaszolnanak-e telefonon vagy akar szemelyesen a kerdeseidre en igy csinalnam es akkor mar nemcsak egy papirlap leszel nekik rajta egy fotoval😉
21/F
"TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ" választ adtam az 1-esben.
Még az Emirates féle társaságok is pici kutyaólakban szállásolják el a stuvikat.
Egy fapadostól ne várj olyanokat amiket leírtál. Még az utasaikat is letojják, pedig ők adják a pénzt és nem kapják.
Adott esetben van véges járat persze, de a tanoncoknak nem jár, max a szájuk. Azt pedig ne várd el, hogy a világ végére elmenjenek érted. Esetleg ha kifizeted. Van két szép lábad, oda tudsz menni a reptérre ha minkába mész majd. A rakódokat sem cipelik, meg a légiforgalmi irányítókat sem.
A vég annyiban segít lakást keresni, hogy kapsz kedvezményes repjegyet, hogy elmehess abba a városba. Ennyi.
Jajj nem tom milyen sorozatot láttál a stuvikról, de semmi nem igaz. A mosoly mögött kemény meló, sok munkaóra, putris szállások, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!