Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Wizz air utaskisérők kérlek...

Wizz air utaskisérők kérlek válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg tudnátok mondani nekem, hogy ha felvesznek utaskísérőnek a wizzairhez ,akkor mire kell számítanom? Azt nagyjából tudom hogy 6 hetes a kiképzés, de lehet tudni hogy egy nap hány órától hány óráig tart? illetve hogy térítenek e bármit, beutazás stb. Esetleg a tanulókat is fuvarozzák azzal a fehér furgonnal mint az utaskísérőket? Ha végeztél a kiképzéssel mitől függ ,hogy hoznak-visznek e a munkába? Hány km ig jönnek el érted? Van olyan műszak amikor csak egy oda vissza utad van? Pl. BUD-MXP-BUD és ennyi? Hány szabadnapotok van egy héten? Illetve ha bázist váltotok akkor segít a cég lakást keresni az új bázison esetleg térítik azt? A válaszaitokat előre is köszönöm, nagyon nagy segítség lenne nekem. Mindegyikőtöknek kívánok biztonságos és jó hangulatú járatokat :D

2021. jan. 27. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Ne legyenek illuziódid!
2021. jan. 27. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek illúzióim, de szerintem megkérdezhetem ,hogy milyen apropói vannak ennek az állásnak és így eldönthetem hogy szeretnék-e jelentkezni vagy sem. Illetve talán mások is hezitálnak ezzel kapcsolatban és ez a kérdés, a hozzá tartozó TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ válazokkal nekik is segíthetnek :) Mindenesetre köszönöm a válaszod, nem sokat segített, de köszönöm hogy időt szántál rám :) Minden jót.
2021. jan. 27. 14:07
 3/7 anonim válasza:

Szia szerintem viszonylag keves Wizz Air legiutaskisero jar ide es meg kevesebb olvassa egyszerubb lenne szerintem atfogoan az osszes legitarsasaggal kapcsolatban kerdezni ugy mar biztosan lenne egy atfogo keped vagy keress forumokra illetve telefonalj be a legktarsasag kikepzokozpontjaba hogy teged nagyon erdekel a kepzes gyerekkori almod meg mit en tudom 😄 es valaszolnanak-e telefonon vagy akar szemelyesen a kerdeseidre en igy csinalnam es akkor mar nemcsak egy papirlap leszel nekik rajta egy fotoval😉

21/F

2021. jan. 28. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

"TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ" választ adtam az 1-esben.

Még az Emirates féle társaságok is pici kutyaólakban szállásolják el a stuvikat.

Egy fapadostól ne várj olyanokat amiket leírtál. Még az utasaikat is letojják, pedig ők adják a pénzt és nem kapják.

Adott esetben van véges járat persze, de a tanoncoknak nem jár, max a szájuk. Azt pedig ne várd el, hogy a világ végére elmenjenek érted. Esetleg ha kifizeted. Van két szép lábad, oda tudsz menni a reptérre ha minkába mész majd. A rakódokat sem cipelik, meg a légiforgalmi irányítókat sem.

A vég annyiban segít lakást keresni, hogy kapsz kedvezményes repjegyet, hogy elmehess abba a városba. Ennyi.

Jajj nem tom milyen sorozatot láttál a stuvikról, de semmi nem igaz. A mosoly mögött kemény meló, sok munkaóra, putris szállások, ...

2021. jan. 28. 00:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, akkor felvilágosítanálak. Ha elolvasod, elolvasod ha nem, nem. Évek óta érdekel ez a munka, rengeteg oldalt átböngésztem, számtalan utaskísérőt követek különféle platformokon, tucatnyi videót néztem, hidd el tudom, mennyire kemény munka ez és nem leányálom. Egyébként ha ilyen okos vagy, tudhatnád ,hogy a wizzair igenis viszi-hordja az utaskísérőket, én annyit kérdeztem, hogy mennyire messze (illete a tanfolyamra is visznek-e?) Mert egyébként miért lenne olyan hihetetlen? Rengetek wizzair-es utaskísérőt láttam instagrammon akik bázist váltottak (nem, nem csak egy-kettőt) és szinte mindegykőjük ugyanolyan "hotel" szerű lakásban lakott, innen jött a sejtésem, hogy esetleg ilyenkor a cég segít-e keresni vagy térítené esetleg a szállást, ha már mindenkinél szinte ugyanolyan színvonalú és kinézetű. Egyébként az Emiratesről sem tudom, hogy te honnan veszed a "kutyaól" méretű szállásokat, mert az egyáltalán nem igaz. Abból a cégből is rengeteg stuvit követek, nézem a videóikat. Ja, plusz az egyik ismerősöm is náluk dolgozik, egyáltalán nem igaz amit írtál róluk. Igen most jöhet az a kérdés, hogy ha ennyit utánnanéztem a dolgoknak akkor minek kérdezősködök itt? Erre egyszerű válaszom van, amiket megkérdeztem, sehol nincs rá válasz. Nem értem miért gondolod, hogy ELVÁROM ezeket. MEGKÉRDEZTEM , nem követeltem és nem várok el semmit, de azért megkérdezni szabad nem? Egyébként Látom Szövegértési problémád van , utaskísérőket kérdeztem és a te stílusodból adódóan nem hiszem, hogy te az vagy. igaz, valószínű másik válaszadó sem az ,viszont neki kifejezetten köszönöm a tanácsot, legalább egy valaki normális stílusban, kedvesen válaszolt Kedves első válaszadó, én sem tudom te milyen sorozatot láttál,hogy olyan válaszokat adsz aminek a fele sem igaz, vagy még csak biztos sem lehetsz benne. Fogadj el egy építő kritikát, Borzasztó a Stílusod, nem tudom mit ártottam neked, hogy ilyen "ledegradáló" szintű választ kaptam. Nem tudom miért nézel valakit hülyének,(a stílusodból ez jött le) azért mert nem tud olyan dolgot ami nem alapműveltség, de még csak a hétköznapokhoz sem hasonlítható munkával kapcsolatos. "témához kapcsolodó választ adtam". Elnézést,lehet én nem tudok olvasni a sorok között de a "ne legyenek illúzióid" nemhiszem hogy akármelyik kérdésemre választ adott volna. Mindenesetre köszönöm ,hogy időt szántál rám. Minden jót.
2021. jan. 30. 04:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A jaratokra akkor hoz-visz a crewcar, ha nagyon korán vagy ha nagyon későn van a járat.
2021. jún. 3. 22:36
 7/7 asapferg válasza:
Szia, hetfo-szombat altalaban a kepzes, ha jol emlekszem 9-4-ig van korulbelul, de ez valtozo lehet. Virus ota ingyenes lett a crew car, azelott pick up pointok voltak, onnan 200ft/km. Este 10 es reggel 6 kozott lehet igenybe venni. Igazabol Budapesten belul majdnemhogy barhova elmegy erted. A szabadnap is valtozo, most high seasonben eleg porgos, foleg hogy crew shortage van. Bazisvaltasnal annyit segit a ceg, hogy 2-4 hetig hotelt biztosit, amig talalsz szallast.
2021. aug. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!