Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan lehet ennyit megtanulni...

Hogyan lehet ennyit megtanulni ennyi idő alatt???

Figyelt kérdés
A MÁV-hoz akartam jelentkezni felsővezeték szerelőnek, de azt mondták, hogy vagy 600 oldalt kéne megtanulni szó szerint pár hónap alatt. Ez mégis, hogy lehetséges? Ez tényleg így van, hogy ennyit kell tudni szó szerint? Mert szerintem ez lehetetlen...

2021. jan. 10. 15:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hüledezni, de szerinted mondjuk jogon mit csinálnak? A jog logikáján kívül rengeteget kell seggelni, a leírtaknál akár többet is.
2021. jan. 10. 16:12
 12/21 A kérdező kommentje:
De én nem jogász,orvos meg micsoda akarok lenni... Egyszerű felsővezeték szerelő szerettem volna lenni, villanyszerelő végzettségem van. De ha ilyen sok fa**ságot kell beseggelnem akkor mást választok. Abban reménykedem, hogy aki ilyen beosztásban dolgozik az tud válaszolni, mert ő biztosan tudja.
2021. jan. 10. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb írta le neked valaki, aki elvégezte már ezt a vizsgát.
2021. jan. 10. 16:16
 14/21 anonim ***** válasza:
97%
Villanyszerelőnek is elég f@s lehetsz, mert ott is van 600 oldalnyi szabvány, és ezek szerint azt sem tudod...
2021. jan. 10. 16:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Aki ott dolgozik és privátot írt annak köszönöm. A barmok véleményére meg nem voltam kíváncsi, akik semmit nem is tudtak a témáról és hülyeségeket mondtak.
2021. jan. 10. 16:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig leírtuk neked a kérdésre a választ. 600 oldalt meg lehet tanulni. Leülsz és tanulsz.
2021. jan. 10. 17:07
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Te vagy a barom... pontosan leírtam mennyi az annyi amit meg kell tanulni. Az egyszerűsíett forgalmi vizsga az kb olyan mint 2-3 nagydolgozat középiskolában.

Ha ennyi sem megy, akkor menj el péknek... ott ha elcseszel valamit, legalább megeheted.

2021. jan. 10. 17:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem az a lényeg hogy hány oldal hanem ha egyszer valamit szeretnél akkor ahhoz igenis áldozatot kell hozni.

Jelen esetben most azt hogy leülsz és megtanulod, a tőled telhető módon mindent megteszel érte.

Igazából bármivel foglalkozol is tanulni kell hozzá. Ez van.

2021. jan. 10. 22:24
 19/21 anonim ***** válasza:
600 oldal nem sok. Egyetemen, vagy egy jó szakképzésen ez kb. egy félév anyaga. De bárhova mész felesleges hülyeségeket, abból is komplett könyvtárakat úgyis megtaníttatnak veled, sőt ha nincs jó napja a vizsgáztatónak még meg is buktat hiába görcsöltél felette, és mehetsz utóvizsgákra. Nem megterhelőbb ezt megtanulni egyébként, mint ezeken a helyeken, csak sajnos elterjedt az a sztereotípia, hogy a vasútnál hülyék dolgoznak. Hát ja, ilyenkor látszik, hogy mégsem. 14 hét, az egyébként sok idő. Mint egy egyetemi félév, ha előbbre hozod a vizsgákat mert mondjuk levelezőn vagy és dolgozol is mellette. Szerintem abszolút teljesíthető, csak mindig rávenni magad a legnehezebb, megértem.
2021. jan. 20. 23:48
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
Mávnál műszakpótlékokkal együtt 170 nettó egy felsővezetékszerelő havi fizuja, ezért a pénzért meg a sok tanulásért nem megy oda kutya se. Ezért van szakmunkáshiány a MÁVnál. Fent az irododában 3-4, 500 ezer nettókat keresnek.
2021. jan. 24. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!