Hogyan lehet ennyit megtanulni ennyi idő alatt???
Nem szó szerint kell tudni, nyilván, hacsak nem jogszabályokat akarnak bemagoltatni, úgyhogy nagyon könnyen lehetséges.
Szerinted pl. orvosin ennek hányszorosát kell megtanulni egy félévben?
"nyílván nem szó szerint, az már baromság"
de, szó szerint
és igen, tényleg baromság...
muszály szó szerint tudni az utasításokat, mert ha nem szó szerint mondod akkor már nem ugyanazt jelenti....
Amúgy a 600 oldal nem is sok. A5-ös oldalakról beszélünk és nem is kell ebből minden egy felsővezeték-szerelőnek. Megvannak a szintek kinek mennyit kell tudni.
ezeket kéne tudni kb.
de mondom: nem mmindent kell belőle tudni
a forgalmistáknak kell kb minden, még a mozdonyvezetőknek is a 3/4-e kell csak, vagy még annyi sem.
az f.1-es tele van ábrákkal
a 20. oldalig csak tartalomjegyzék van, stb.
az össze tudásanyag szerintem kb 130-140 oldal
ha ezt valaki nem tudja megtanulni, az még egy májkrémes kenyeret sem tud magának kenni annyira béna alak.
szóval ne siránkozz, állj neki tanulni! :D
Egyszerűsített forgalmi (Erősáramú szakszolgálat)
ezt kell megcsinálnod
kb így néz ki egy teszlap
Persze miből van nektek az agyatok... nem hiszem el, itt mindenki 600 oldalakat tanul meg szó szerint 14 hét alatt meg 1 hónap alatt. Ne kamuzzatok már...
#7 es de ez időszakos vizsga nekem meg alapvizsga kell ami olyan, hogy kérdés és akkor arra válaszolni magadtól.
Most írtam le hogy nem 600 oldal!!!!!!!!!!
A 14 hét mióta 1 hónap? :DDDD
Mondom: ne ríjáá!
Tanulj!!
van olyan kollégám aki a nevét a személyi igazolványából másolja ki ha le kell írni, annyira hülye és neki is sikerült. Neked is menni fog!
Ha ennyire nem vagy képet akkor a legjobb ha elásod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!