GKI esettanulmany felol erdeglodnek?.
Pl. ami az e-titanban van kidolgozott tetel, abbol lehet-e szamitani
kerdesre?Terkepen A-bol B-be kell-e tervezni utvonalat, szamitasokat stb
Milyen kerdesekre lehet szamitani?Gondolom mindig valtoztatjak, de nektek mik voltak.
Amiota a hatosagnal zajlik a vizsga, esetleg egy kis segitseg cetlirol vagy telefonbol van-e ra esely?(gondolom nem).
2 het mulva vizsga es valahogy jo lenne keszulni.
Koszi.
Sikerult igen.Bar 6-bol 3 bukassal vegzodott.A kollega a 3x40 es kerdesekre valaszolt fentebb, annak semmi koze az Esethez..
Ami nekem volt 1 Vezetesi ido, 2 Dokumentumok felsorolasa(Elindulas elott +, ha kivesz a rendor kulfoldon), 1 Szamitas(nekem reakcio ido), Just in Time fogalma, 1 Hegymenet(hogyan kell), Tachograf kartya elromlik(mi a teendo).
De barmi lehet ami az E-titanon van(az egesz anyag), Kidolgozott : azok kozul csak a dokumentumok felsorolasa volt.Erre szerintem mindegyik vizsgan lehet szamitani.Elindulas elotti vagy kulfoldon kivesz a rendor, miket kell tudni felmutatni.
Senki nem vegye felvarrol !
Igen, gondoltam, h az a tesztes reszre volt ertendo, de gondoltam rakerdezek.
Mennyire felytetted ki a valaszokat? Arra gondolok, h regenyt irtal, vagy a lenyeget, roviden. Etitanon a valaszok eleg reszletesek, kicsit remisztoen hat...
A vizsgabiztos azt mondta nem kell regenyt irni, de hallottam volt aki azert bukott meg mert kevest irt, van aki meg ossze keverte a dolgokat, van aki meg semmivel nem volt kepben.
Az en esetem: a felsorolosnal azaz ebbol allt 2 kerdes 1:Torinoba megyek, ha megallit a rendor mit kell tudni felm.2 elindulas elott miket kell magamhoz venni(okmanyok) Itt szinte ugyan azokat.Ez 1 egesz lapot betoltott.Ki kell fejteni azert, de ha mar 1 oldalt ossze hozol tomoren
az is jo.En 2 lapot teli irtam es kerni akartam meg 1 lapot es mondta hagyjam eleg lesz az..pedig csak 6 kerdessel vegeztem.A vezetesi idot + a reakcio idot le se irtam, mert nem kellett neki:) 45 perc utan mar surgetett vigyem mar..pedig 2 ora van ra.Persze erre senki ne alapozzon!
Valoszinuleg elhuztak volna, ha gordulesi ellenallasokat kellett volna reszletezni, vagy komolyabb dolgokat.
Igen, vizsgára készülök én is :) 2 hét múlva lesz a "nagy nap" :O
Szívesen fogadok bármit a témával kapcsolatban.
Amúgy bakker már az idejét sem tudom mikor írtam utoljára kézzel. Fősulit óta nem és ott is mindent nyomtatottan írtam :D előb megpróbálkoztam írottan írni, de katasztrófa mennyire nem áll rá a kezem. Remélem vizsgán elfogadják a nyomtatott írásmódot is, mertha nem, akkor megizzadok vele mégjobbam :D
En is igy vagyok vele, ahogy telik az ido annol nehezebb magolni.
Ja es olvashatonak kell lennie, mert amit nem tud elolvasni...0 pont.
Ha jol emlekszem nyomtatottan is lehet irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!