GKI esettanulmany felol erdeglodnek?.

Figyelt kérdés

Pl. ami az e-titanban van kidolgozott tetel, abbol lehet-e szamitani

kerdesre?Terkepen A-bol B-be kell-e tervezni utvonalat, szamitasokat stb

Milyen kerdesekre lehet szamitani?Gondolom mindig valtoztatjak, de nektek mik voltak.

Amiota a hatosagnal zajlik a vizsga, esetleg egy kis segitseg cetlirol vagy telefonbol van-e ra esely?(gondolom nem).

2 het mulva vizsga es valahogy jo lenne keszulni.

Koszi.

2021. jan. 8. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
pont ugyan azok a kerdesek lesznek vizsgan mint az e-titanon, vagy lehet ugyan az csak kicsit maskent fogalmazva. Azt nyomd ejjel nappal es nem lesz gond. 2 honapja vizsgaztam, es nekem igy volt, habar en meghosszabbitotam, nem volt terkepes cucc, max kerdeskent hogy hogy erdemes tervezni es akkor a leggazdasagosabban vagy ilyesmi
2021. jan. 11. 08:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2021. jan. 11. 16:36
 3/9 toxic1984 válasza:
Vegul sikerult letenni? Mit tapasztaltal? Valoban ugyanazok a kerdesek voltak, mint az etitanos esettanulmany kerdesek?
2021. jan. 22. 21:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Sikerult igen.Bar 6-bol 3 bukassal vegzodott.A kollega a 3x40 es kerdesekre valaszolt fentebb, annak semmi koze az Esethez..

Ami nekem volt 1 Vezetesi ido, 2 Dokumentumok felsorolasa(Elindulas elott +, ha kivesz a rendor kulfoldon), 1 Szamitas(nekem reakcio ido), Just in Time fogalma, 1 Hegymenet(hogyan kell), Tachograf kartya elromlik(mi a teendo).

De barmi lehet ami az E-titanon van(az egesz anyag), Kidolgozott : azok kozul csak a dokumentumok felsorolasa volt.Erre szerintem mindegyik vizsgan lehet szamitani.Elindulas elotti vagy kulfoldon kivesz a rendor, miket kell tudni felmutatni.

Senki nem vegye felvarrol !

2021. jan. 23. 09:52
 5/9 toxic1984 válasza:

Igen, gondoltam, h az a tesztes reszre volt ertendo, de gondoltam rakerdezek.

Mennyire felytetted ki a valaszokat? Arra gondolok, h regenyt irtal, vagy a lenyeget, roviden. Etitanon a valaszok eleg reszletesek, kicsit remisztoen hat...

2021. jan. 23. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:

A vizsgabiztos azt mondta nem kell regenyt irni, de hallottam volt aki azert bukott meg mert kevest irt, van aki meg ossze keverte a dolgokat, van aki meg semmivel nem volt kepben.

Az en esetem: a felsorolosnal azaz ebbol allt 2 kerdes 1:Torinoba megyek, ha megallit a rendor mit kell tudni felm.2 elindulas elott miket kell magamhoz venni(okmanyok) Itt szinte ugyan azokat.Ez 1 egesz lapot betoltott.Ki kell fejteni azert, de ha mar 1 oldalt ossze hozol tomoren

az is jo.En 2 lapot teli irtam es kerni akartam meg 1 lapot es mondta hagyjam eleg lesz az..pedig csak 6 kerdessel vegeztem.A vezetesi idot + a reakcio idot le se irtam, mert nem kellett neki:) 45 perc utan mar surgetett vigyem mar..pedig 2 ora van ra.Persze erre senki ne alapozzon!

Valoszinuleg elhuztak volna, ha gordulesi ellenallasokat kellett volna reszletezni, vagy komolyabb dolgokat.

2021. jan. 23. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha vizsgazol esetleg tudok valamit kuldeni ami hasznodra lesz.
2021. jan. 23. 19:23
 8/9 toxic1984 válasza:

Igen, vizsgára készülök én is :) 2 hét múlva lesz a "nagy nap" :O

Szívesen fogadok bármit a témával kapcsolatban.

Amúgy bakker már az idejét sem tudom mikor írtam utoljára kézzel. Fősulit óta nem és ott is mindent nyomtatottan írtam :D előb megpróbálkoztam írottan írni, de katasztrófa mennyire nem áll rá a kezem. Remélem vizsgán elfogadják a nyomtatott írásmódot is, mertha nem, akkor megizzadok vele mégjobbam :D

2021. jan. 23. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:

En is igy vagyok vele, ahogy telik az ido annol nehezebb magolni.

Ja es olvashatonak kell lennie, mert amit nem tud elolvasni...0 pont.

Ha jol emlekszem nyomtatottan is lehet irni.

2021. jan. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!