GKI vizsgán ha nem tudom megcsinálni az esettanulmányt azonnal megbukok?
Figyelt kérdés
Nem tudom ilyennek kell-e lennie de a gyakorló feladatokban ro.hadt bonyolult számítási feladatok vannak az esettanulmányoknál, meg ilyen hogy "tengerentúli fuvarozás díjának kiszámolása", meg hasonlók ha valaki tud segítsen mert egyáltalán nem értem ezeket.2017. okt. 24. 10:45
1/7 anonim válasza:
Nincsenek ilyen feladat. Egyébként nálunk úgy volt, hogy az oktató körbejárt, és kiosztotta a vizyga megoldásait. Mindenki tudja, hogy vicc az egész. A vezetésen viszont van, aki megbukik.
2/7 A kérdező kommentje:
néztem neten is ilyeneket mindenhol szöveges kérdések voltak amikre megkellett írni a választ. Nekem meg szinte a relativitás elméletet kéne tudnom, szóval...
2017. okt. 24. 11:07
3/7 A kérdező kommentje:
meg ilyeneket hol kell számolnia egy sofőrnek amiket tőlem kérdeznek? ha van ilyen akkor vele szeretnék találkozni :))
2017. okt. 24. 11:08
4/7 zoottti válasza:
kb tudod a gépjármű fogysztása, auto pálya dijak fent vannak neten, vagy keresel dijmenetes utakat, ennyit jelent nem bonyolult, dijjakat általába tudják a fuvar szervezök, de ha maszek melozol, nincsen pénze megfizetni a fuvar szervezö, neked kell utána nézni.
5/7 A kérdező kommentje:
már sikerült a vizsgám, immáron kb. 4 hónapja
2018. ápr. 1. 14:46
6/7 A kérdező kommentje:
:))
2018. ápr. 1. 14:46
7/7 Firebird83 válasza:
Gratulálok a vizsgához!Tudnál részletesen mesélni milyen volt a forgalmi vizsgád és mennyibe került a Gki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!